LASTİK İŞ yılbaşı
kbb bayram

SAĞLIKÇILAR KADINA ŞİDDETE HAYIR DEDİ

YAŞAM 27.11.2022 - 08:22, Güncelleme: 27.11.2022 - 08:22
 

SAĞLIKÇILAR KADINA ŞİDDETE HAYIR DEDİ

Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü, 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddetle Uluslararası Mücadele Günü dolayısıyla “kadına şiddete hayır” mesajı verdi

KOCAELİ İl Sağlık Müdürlüğü Alikahya Yerleşkesi ve Valilik yerleşkesinde 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddetle Uluslararası Mücadele Günü dolayısıyla program düzenlendi. Programda İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Yüksel Pehlevan ve sağlık idarecileri tarafından, Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü’nde görevli kadın çalışanlara çiçek takdiminde bulunuldu. ÇİÇEKLER TURUNCU İLE SÜSLENDİ Kadına yönelik şiddetle mücadelenin sembolik rengi olan Turuncu ile süslenen çiçeklerle bu konu farkındalık oluşturuldu. Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü olarak kamuoyuna “kadına şiddete hayır” mesajı verildi.
Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü, 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddetle Uluslararası Mücadele Günü dolayısıyla “kadına şiddete hayır” mesajı verdi

KOCAELİ İl Sağlık Müdürlüğü Alikahya Yerleşkesi ve Valilik yerleşkesinde 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddetle Uluslararası Mücadele Günü dolayısıyla program düzenlendi.

Programda İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Yüksel Pehlevan ve sağlık idarecileri tarafından, Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü’nde görevli kadın çalışanlara çiçek takdiminde bulunuldu.

ÇİÇEKLER TURUNCU İLE SÜSLENDİ
Kadına yönelik şiddetle mücadelenin sembolik rengi olan Turuncu ile süslenen çiçeklerle bu konu farkındalık oluşturuldu. Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü olarak kamuoyuna “kadına şiddete hayır” mesajı verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.