GÖLCÜK BELEDİYESİ BAYRAM
kbb bayram

SEDAT PEKER'DEN ''ÖLMEDİM'' VİDEOSU

MEDYA 20.06.2021 - 22:45, Güncelleme: 21.06.2021 - 07:47
 

SEDAT PEKER'DEN ''ÖLMEDİM'' VİDEOSU

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker, bir süredir ara verdiği videolarının bir yenisini yayınladı.

Sedat Peker, uzun bir aradan sonra 6 dakikalık bir video yayınladı. Peker bu 10. videoyu kendisi hakkında çıkan "yakalandı, paylaşımları başkaları yapıyor" iddiaları üzerine oluşan karışıklığı gidermek için çektiğini aktardı.  Sedat Peker videonun öncesinde yaptığı paylaşımda, "Kıymetli dostlarım, bulunduğum ülkedeki güvenlik görevlileriyle yapmış olduğum görüşme neticesinde, kafa karışıklıklarını gidermek için 7-8 dakikalık bir video yayınlamam konusunda mutabık kaldık. Bugün inşallah videoyu yayınlayacağım" demişti. Peker, yeni videosunda dekor olarak Paulo Coelho'nun Işığın Savaşçısının El Kitabı'nı kullandı. Peker'in masasında yine tripoda takılı bir dürbün yer aldı.  
Organize suç örgütü lideri Sedat Peker, bir süredir ara verdiği videolarının bir yenisini yayınladı.

Sedat Peker, uzun bir aradan sonra 6 dakikalık bir video yayınladı. Peker bu 10. videoyu kendisi hakkında çıkan "yakalandı, paylaşımları başkaları yapıyor" iddiaları üzerine oluşan karışıklığı gidermek için çektiğini aktardı. 

Sedat Peker videonun öncesinde yaptığı paylaşımda, "Kıymetli dostlarım, bulunduğum ülkedeki güvenlik görevlileriyle yapmış olduğum görüşme neticesinde, kafa karışıklıklarını gidermek için 7-8 dakikalık bir video yayınlamam konusunda mutabık kaldık. Bugün inşallah videoyu yayınlayacağım" demişti.

Peker, yeni videosunda dekor olarak Paulo Coelho'nun Işığın Savaşçısının El Kitabı'nı kullandı. Peker'in masasında yine tripoda takılı bir dürbün yer aldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.