LASTİK İŞ yılbaşı

SMA DEĞİL BARKIN KAZANSIN

SAĞLIK 06.06.2022 - 20:37, Güncelleme: 06.06.2022 - 20:37
 

SMA DEĞİL BARKIN KAZANSIN

Neşe-i Sağlık Korosu pandemi sürecinde zorunlu olarak ara verdiği konserlerine uzun bir aradan sonra 13.Haziran.2022 / Pazartesi akşamı Saat: 20.00’ de Seka Park, Kocaeli Uluslararası Kongre Merkezi'nde verecekleri 'Her Telden' konserleriyle 'yine yeni yeniden' kaldıkları yerden başlıyorlar.

Tekrar sevenleri ile buluşmanın heyecanı içinde olan ve her zaman ilklerin korosu olarak bilinen Neşe-i Sağlık Korosu sevenlerinin desteği ile bu konserlerini Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü’nde görevli Barış Kaplan ve bir bankada çalışan Havva Kaplan’ ın SMA hastası sevgili evlatları 4 yaşındaki sevgili Barkın' a destek amacı ile düzenleyecekler.     'SMA değil BARKIN kazansın' sloganı ile Kocaeli Valiliği onayı ile düzenlenen kampanyaya herkesin büyük desteği bekleniyor. Sevgili Barkın' ın tedavisi için toplanması gereken para 1.850.000,00 Usd, şimdiye kadar toplanan para ise 592.000 Usd’ dir. Gerekli para toplandığı zaman sevgili Barkın tedavisi için Dubai’ ye gönderilecektir. Konsere protokol, değerli aile ve sevgili Barkın'da katılacaktır.             Biletlerimiz destek amaçlı 10 TL'dir ve numarasızdır. Katkı sağlamak ve konsere katılarak muhteşem gecede bu büyük mutluluğu yaşamak ve şarkılara coşku ile eşlik etmek isteyen herkes bilet almak için koro üyeleri ile irtibata geçebilirler. Ayrıca biletler konser günü Kongre Merkezi girişinde kurulacak stantta ve İzmit Alemdar caddesindeki UMUT eczanesinden de alınabilir. Bilet haricinde bağış yapmak isteyen herkes Kocaeli Valiliği kontrolünde açılan Vakıfbank-Havva Kanpara Kaplan TR69 0001 5001 5800 7314 2730 30 no'lu iban numarasına diledikleri kadar bağış yapabilirler. Açıklama kısmına ‘Neşe-i Sağlık ’ yazılması rica olunur. Neşe-i Sağlık Korosu bu anlamlı geceye tüm gönül dostlarını beklemektedir.         
Neşe-i Sağlık Korosu pandemi sürecinde zorunlu olarak ara verdiği konserlerine uzun bir aradan sonra 13.Haziran.2022 / Pazartesi akşamı Saat: 20.00’ de Seka Park, Kocaeli Uluslararası Kongre Merkezi'nde verecekleri 'Her Telden' konserleriyle 'yine yeni yeniden' kaldıkları yerden başlıyorlar.

Tekrar sevenleri ile buluşmanın heyecanı içinde olan ve her zaman ilklerin korosu olarak bilinen Neşe-i Sağlık Korosu sevenlerinin desteği ile bu konserlerini Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü’nde görevli Barış Kaplan ve bir bankada çalışan Havva Kaplan’ ın SMA hastası sevgili evlatları 4 yaşındaki sevgili Barkın' a destek amacı ile düzenleyecekler. 
 

 'SMA değil BARKIN kazansın' sloganı ile Kocaeli Valiliği onayı ile düzenlenen kampanyaya herkesin büyük desteği bekleniyor. Sevgili Barkın' ın tedavisi için toplanması gereken para 1.850.000,00 Usd, şimdiye kadar toplanan para ise 592.000 Usd’ dir. Gerekli para toplandığı zaman sevgili Barkın tedavisi için Dubai’ ye gönderilecektir. Konsere protokol, değerli aile ve sevgili Barkın'da katılacaktır.           
 Biletlerimiz destek amaçlı 10 TL'dir ve numarasızdır. Katkı sağlamak ve konsere katılarak muhteşem gecede bu büyük mutluluğu yaşamak ve şarkılara coşku ile eşlik etmek isteyen herkes bilet almak için koro üyeleri ile irtibata geçebilirler. Ayrıca biletler konser günü Kongre Merkezi girişinde kurulacak stantta ve İzmit Alemdar caddesindeki UMUT eczanesinden de alınabilir. Bilet haricinde bağış yapmak isteyen herkes Kocaeli Valiliği kontrolünde açılan Vakıfbank-Havva Kanpara Kaplan TR69 0001 5001 5800 7314 2730 30 no'lu iban numarasına diledikleri kadar bağış yapabilirler. Açıklama kısmına ‘Neşe-i Sağlık ’ yazılması rica olunur. Neşe-i Sağlık Korosu bu anlamlı geceye tüm gönül dostlarını beklemektedir.       

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.