TARTIŞTIĞI ENİŞTESİNİ SOKAK ORTASINDA VURDU

ASAYİŞ 21.07.2022 - 22:18, Güncelleme: 26.07.2022 - 10:17
 

TARTIŞTIĞI ENİŞTESİNİ SOKAK ORTASINDA VURDU

Körfez Hacı Osman Mahallesi Bağdat Caddesi'nde daha önceden husumetli olduğu eniştesi ve ablasıyla karşılaşan şahıs çıkan kavgada eniştesi tarafından sol bacağından tabancayla vurularak yaralandı.

Alınan bilgiye göre Yavuz Ö. isimli şahıs yanında oğlu ile birlikte Körfez Hacı Osman Mahallesi Bağdat Caddesi'nde yürürken daha önceden aralarında bıçaklama olayı nedeniyle husumet bulunan eniştesi Cemalettin A. ve ablası ile karşılaştı. Kısa süreli yaşanan tartışmanın ardından Cemalettin A. üzerindeki tabanca ile Yavuz Ö.'ye ateş etti. Sol bacağına isabet eden mermi ile kanlar içinde kalan Yavuz Ö. yere yığılırken Cemalettin A. ise olay yerinden uzaklaştı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalesinin ardından ambulansla Körfez Devlet Hastanesine, daha sonra da Derince Eğitim Araştırma Hastanesine kaldırılan Yavuz Ö. tedavi altına alındı. Olayın şüphelisi Cemalettin A. bir süre sonra polis ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı. Cemalettin A.'nım daha önce de Körfez Taşıyıcılar Kooperatifi'ne ait son durakta bir minibüs şoförünü silahla yaraladığı ve ardından bir süre cezaevinde yattığı öğrenildi. Polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı. EMİNE AKBOYUN
Körfez Hacı Osman Mahallesi Bağdat Caddesi'nde daha önceden husumetli olduğu eniştesi ve ablasıyla karşılaşan şahıs çıkan kavgada eniştesi tarafından sol bacağından tabancayla vurularak yaralandı.

Alınan bilgiye göre Yavuz Ö. isimli şahıs yanında oğlu ile birlikte Körfez Hacı Osman Mahallesi Bağdat Caddesi'nde yürürken daha önceden aralarında bıçaklama olayı nedeniyle husumet bulunan eniştesi Cemalettin A. ve ablası ile karşılaştı. Kısa süreli yaşanan tartışmanın ardından Cemalettin A. üzerindeki tabanca ile Yavuz Ö.'ye ateş etti. Sol bacağına isabet eden mermi ile kanlar içinde kalan Yavuz Ö. yere yığılırken Cemalettin A. ise olay yerinden uzaklaştı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalesinin ardından ambulansla Körfez Devlet Hastanesine, daha sonra da Derince Eğitim Araştırma Hastanesine kaldırılan Yavuz Ö. tedavi altına alındı. Olayın şüphelisi Cemalettin A. bir süre sonra polis ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı. Cemalettin A.'nım daha önce de Körfez Taşıyıcılar Kooperatifi'ne ait son durakta bir minibüs şoförünü silahla yaraladığı ve ardından bir süre cezaevinde yattığı öğrenildi. Polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.

EMİNE AKBOYUN

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.