TEHLİKE OLUŞTURAN APARTMAN YIKILDI

İZMİT 08.09.2021 - 12:44, Güncelleme: 08.09.2021 - 12:44
 

TEHLİKE OLUŞTURAN APARTMAN YIKILDI

İzmit Belediyesi, 1999 Marmara Depremi’nde ağır hasar alan ve 22 yıldır yıkılmayı bekleyen şehir merkezindeki Önder Apartmanı’nı, bir ay süren çalışmayla yıktı.

İzmit Karabaş Mahallesi Hafız Binbaşı Caddesi Kocaeli Adliyesi karşısında bulunan hasarlı Önder Apartmanı’nın yıkımı İzmit Belediyesi tarafından gerçekleştirildi. 1999 Marmara Depremi’nin adeta sembolü haline gelen ve yan duruşuyla vatandaşları tedirgin eden Önder Apartmanı, kısa süre içerisinde yıkıldı.    TARİHE KARIŞACAK İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet’in de yıkımın başladığı gün yerinde incelediği ve yaklaşık 1 ay 10 gün süreceğini belirttiği Önder Apartmanı’nın yıkım işlemleri bu hafta içinde tamamen bitecek. Hem çevresinde oturan vatandaşlar hem de önünden geçen yaya ve araçlar için tehlike oluşturan Önder Apartmanı İzmit Belediyesinin yıkım çalışmaları sonrası tarihe karışacak.
İzmit Belediyesi, 1999 Marmara Depremi’nde ağır hasar alan ve 22 yıldır yıkılmayı bekleyen şehir merkezindeki Önder Apartmanı’nı, bir ay süren çalışmayla yıktı.

İzmit Karabaş Mahallesi Hafız Binbaşı Caddesi Kocaeli Adliyesi karşısında bulunan hasarlı Önder Apartmanı’nın yıkımı İzmit Belediyesi tarafından gerçekleştirildi. 1999 Marmara Depremi’nin adeta sembolü haline gelen ve yan duruşuyla vatandaşları tedirgin eden Önder Apartmanı, kısa süre içerisinde yıkıldı. 

 

TARİHE KARIŞACAK

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet’in de yıkımın başladığı gün yerinde incelediği ve yaklaşık 1 ay 10 gün süreceğini belirttiği Önder Apartmanı’nın yıkım işlemleri bu hafta içinde tamamen bitecek. Hem çevresinde oturan vatandaşlar hem de önünden geçen yaya ve araçlar için tehlike oluşturan Önder Apartmanı İzmit Belediyesinin yıkım çalışmaları sonrası tarihe karışacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.