LASTİK İŞ yılbaşı

TENEFFÜSLER DAHA EĞLENCELİ OLDU

YAŞAM 07.10.2021 - 10:34, Güncelleme: 07.10.2021 - 10:34
 

TENEFFÜSLER DAHA EĞLENCELİ OLDU

Başiskele Belediyesi, ilçedeki okullarda eğitim gören öğrencilerin teneffüslerde ve beden eğitimi derslerinde kullandıkları okul bahçelerini yenilemeye devam ediyor.

(İHA) - Başiskele Belediyesi, eğitime ve öğrencilere destek vermeye devam ediyor. Bu kapsamda 2021-2022 eğitim ve öğretim yılı öncesi okul bahçelerinde genel bir temizlik yapan belediye ekipleri, oyun alanlarının beton zeminlerini de tamir ettikten sonra saha çizgilerini yeniden boyuyor. İlçe genelindeki okullarda çalışmalarını sürdüren ekipler, son olarak Yeniköy Hayat İlkokulu, Denizdibi İlkokulu ve Başiskele Anadolu Lisesi’nin zamanla eskiyen oyun sahalarının zemin boyalarını ve çizgilerini çizdiler. Rengarenk çizgilerle basketbol ve voleybol sahalarını yenileyen ekipler, öğrencilerin teneffüslerini ve beden eğitimi derslerini daha verimli ve eğlenceli geçirmelerini sağladılar.
Başiskele Belediyesi, ilçedeki okullarda eğitim gören öğrencilerin teneffüslerde ve beden eğitimi derslerinde kullandıkları okul bahçelerini yenilemeye devam ediyor.

(İHA) - Başiskele Belediyesi, eğitime ve öğrencilere destek vermeye devam ediyor. Bu kapsamda 2021-2022 eğitim ve öğretim yılı öncesi okul bahçelerinde genel bir temizlik yapan belediye ekipleri, oyun alanlarının beton zeminlerini de tamir ettikten sonra saha çizgilerini yeniden boyuyor. İlçe genelindeki okullarda çalışmalarını sürdüren ekipler, son olarak Yeniköy Hayat İlkokulu, Denizdibi İlkokulu ve Başiskele Anadolu Lisesi’nin zamanla eskiyen oyun sahalarının zemin boyalarını ve çizgilerini çizdiler.
Rengarenk çizgilerle basketbol ve voleybol sahalarını yenileyen ekipler, öğrencilerin teneffüslerini ve beden eğitimi derslerini daha verimli ve eğlenceli geçirmelerini sağladılar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.