ÜSTYAPI BAŞTAN SONA YENİLENECEK

BAŞİSKELE 07.10.2021 - 10:17, Güncelleme: 07.10.2021 - 10:17
 

ÜSTYAPI BAŞTAN SONA YENİLENECEK

Büyükşehir tarafından Başiskele Hoca Ahmet Yesevi Caddesi’nde yapılacak üstyapı çalışmalarıyla yol 2x2 olmak üzere dört şeride çıkarılacak

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından, hafta sonlarında yoğun güzergahlardan biri olan Başiskele Hoca Ahmet Yesevi Caddesi duble yol haline getiriliyor. Yuvacık Barajına ulaşımın sağlandığı Hoca Ahmet Yesevi Caddesi özellikle hafta sonları mesire yerleri ve piknikçiler tarafından sıklıkla kullanılıyor. Gidiş-geliş tek şerit olan 2,5 kilometre uzunluktaki cadde, 2 gidiş 2’de geliş olmak üzere dört şeride çıkarılacak.   KAVŞAK VE DERE ISLAHI Başiskele Hoca Ahmet Yesevi Caddesi’nde üstyapı çalışmalarına başlayacak Büyükşehir, dört şeride çıkacak caddede 2 kavşak, dere ıslahı ve aydınlatma çalışmalarıyla baştan sona yenileme yapacak.   ÜSTYAPI BAŞTAN SONA YENİLENECEK Başiskele Hoca Ahmet Yesevi Caddesi’nde 10 bin 250 metreküp yarma kazısı, 4 bin metreküp de eski yolun asfaltının kazınması yapılacak. Caddede 3 adet menfez yapılacak ve 10 bin metreküp taş duvar, 12 bin 750 metrekare parke, 16 bin 500 metre de bordür imalatları olacak. Baştan sona üstyapısı yenilenerek dört şeride çıkarılacak Hoca Ahmet Yesevi Caddesi’nde 17 bin ton plent miks temel, 9 bin 375 ton binder asfalt, 6 bin 250 ton da aşınma asfaltı serimi yapılacak.
Büyükşehir tarafından Başiskele Hoca Ahmet Yesevi Caddesi’nde yapılacak üstyapı çalışmalarıyla yol 2x2 olmak üzere dört şeride çıkarılacak

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından, hafta sonlarında yoğun güzergahlardan biri olan Başiskele Hoca Ahmet Yesevi Caddesi duble yol haline getiriliyor. Yuvacık Barajına ulaşımın sağlandığı Hoca Ahmet Yesevi Caddesi özellikle hafta sonları mesire yerleri ve piknikçiler tarafından sıklıkla kullanılıyor. Gidiş-geliş tek şerit olan 2,5 kilometre uzunluktaki cadde, 2 gidiş 2’de geliş olmak üzere dört şeride çıkarılacak.

 

KAVŞAK VE DERE ISLAHI

Başiskele Hoca Ahmet Yesevi Caddesi’nde üstyapı çalışmalarına başlayacak Büyükşehir, dört şeride çıkacak caddede 2 kavşak, dere ıslahı ve aydınlatma çalışmalarıyla baştan sona yenileme yapacak.

 

ÜSTYAPI BAŞTAN SONA YENİLENECEK

Başiskele Hoca Ahmet Yesevi Caddesi’nde 10 bin 250 metreküp yarma kazısı, 4 bin metreküp de eski yolun asfaltının kazınması yapılacak. Caddede 3 adet menfez yapılacak ve 10 bin metreküp taş duvar, 12 bin 750 metrekare parke, 16 bin 500 metre de bordür imalatları olacak. Baştan sona üstyapısı yenilenerek dört şeride çıkarılacak Hoca Ahmet Yesevi Caddesi’nde 17 bin ton plent miks temel, 9 bin 375 ton binder asfalt, 6 bin 250 ton da aşınma asfaltı serimi yapılacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.