UYUŞTURUCU TİCARETİ YAPAN 10 KİŞİ TUTUKLANDI

ASAYİŞ 26.07.2022 - 22:25, Güncelleme: 26.07.2022 - 22:28
 

UYUŞTURUCU TİCARETİ YAPAN 10 KİŞİ TUTUKLANDI

Kocaeli Emniyet müdürlüğü ekipleri 4 ilçede Uyuşturucu Madde İmal ve Ticareti yapan kişilere eş zamanlı baskın düzenledi

Kocaeli Emniyet Müdürlüğünce Uyuşturucu Madde İmal ve Ticaretinin engellenmesine yönelik yapılan çalışmalar neticesinde;  İZMİT, GEBZE ve GÖLCÜK ilçelerinde 4 farklı olayda toplam 15 şüpheli şahıs yakalandı. Yapılan çalışma neticesinde:   76,5 Gram METAMFETAMİN   70 Gram SENTETİK KANNABİNOİD  0,65 Gram ESRAR  2 Adet SENTETİK ECZA  1 Adet Ruhsatsız tabanca ele geçirilmiştir. Yakalanan 5 şüpheli şahıs hakkında TCK 191 kapsamında işlem yapılmış ve serbest bırakılmıştır.  Uyuşturucu Madde İmal ve Ticareti yaptığı değerlendirilen 10 şüpheli şahıs hakkında TCK 188 kapsamında işlem yapılarak, tanzim edilen evraklarla beraber adli makamlara mevcutlu olarak sevk edilen;  A.F.Ç   C.I   H.D   S.K   B.S   E.A   E.K   K.T   A.B   B.E  isimli 10 şüpheli şahıs tutuklandı.
Kocaeli Emniyet müdürlüğü ekipleri 4 ilçede Uyuşturucu Madde İmal ve Ticareti yapan kişilere eş zamanlı baskın düzenledi

Kocaeli Emniyet Müdürlüğünce Uyuşturucu Madde İmal ve Ticaretinin engellenmesine yönelik yapılan çalışmalar neticesinde;  İZMİT, GEBZE ve GÖLCÜK ilçelerinde 4 farklı olayda toplam 15 şüpheli şahıs yakalandı.

Yapılan çalışma neticesinde: 

 76,5 Gram METAMFETAMİN 
 70 Gram SENTETİK KANNABİNOİD
 0,65 Gram ESRAR 
2 Adet SENTETİK ECZA 
1 Adet Ruhsatsız tabanca ele geçirilmiştir.

Yakalanan 5 şüpheli şahıs hakkında TCK 191 kapsamında işlem yapılmış ve serbest bırakılmıştır. 
Uyuşturucu Madde İmal ve Ticareti yaptığı değerlendirilen 10 şüpheli şahıs hakkında TCK 188 kapsamında işlem yapılarak, tanzim edilen evraklarla beraber adli makamlara mevcutlu olarak sevk edilen;  A.F.Ç   C.I   H.D   S.K   B.S   E.A   E.K   K.T   A.B   B.E  isimli 10 şüpheli şahıs tutuklandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.