LASTİK İŞ yılbaşı

VALİ YAVUZ ''EŞİNE ŞİDDET UYGULAYAN 55 KİŞİYE ELEKTRONİK KELEPÇE TAKILDI''

GÖLCÜK 06.10.2022 - 14:49, Güncelleme: 06.10.2022 - 17:21
 

VALİ YAVUZ ''EŞİNE ŞİDDET UYGULAYAN 55 KİŞİYE ELEKTRONİK KELEPÇE TAKILDI''

Kocaeli valisi Seddar Yavuz Gölcük Kazıklı Kervansaray’da Muhtarlarla toplantı yapt

Toplantıya Kocaeli valisi Seddar Yavuz, Gölcük Kaymakamı Yusuf Özdemir, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, il Emniyet Müdürü Veysel Tipioğlu, İl Jandarma Komutanı jandarma Albay Yavuz Selim Kapancı,  İl ve İlçe daire Müdürleri ve Muhtarlar katıldı. Program Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından  Kadına yönelik şiddet önlenmesi ve Göç sorunu sunumu yapıldı. Kadınlarımız şiddet gördüğünde 112 ve 183 hatlarını mutlaka aranmalı. Kades uygulaması kadınlarımız için önemli. Hızlı bir müdahale KADES Uygulamasında bürona basıyorsunuz polis anında yanınıza geliyor.  Hedefimiz 5 bin kades uygulamasını indirilmesini teşvik edelim. Tüm muhtar arkadaşlarımızdan daire müdürlerimizden ve basın mensuplarından rica ediyoruz. Erkeklerin eğitmesine başladık şiddeti uygulayan erkekler bu konuda eğitim veriyoruz.  Biz çok şey yapıyoruz ama tanıtımını yaşmaktan hoşlanmıyoruz. Şiddet gören kadınlarımız bize geldiğinde destek veriyoruz.  Eşine şiddet uygulayan Elektronik kelepçe uyguladığımız 55 kişi var.
Kocaeli valisi Seddar Yavuz Gölcük Kazıklı Kervansaray’da Muhtarlarla toplantı yapt

Toplantıya Kocaeli valisi Seddar Yavuz, Gölcük Kaymakamı Yusuf Özdemir, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, il Emniyet Müdürü Veysel Tipioğlu, İl Jandarma Komutanı jandarma Albay Yavuz Selim Kapancı,  İl ve İlçe daire Müdürleri ve Muhtarlar katıldı.

Program Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından 

Kadına yönelik şiddet önlenmesi ve Göç sorunu sunumu yapıldı. Kadınlarımız şiddet gördüğünde 112 ve 183 hatlarını mutlaka aranmalı. Kades uygulaması kadınlarımız için önemli. Hızlı bir müdahale KADES Uygulamasında bürona basıyorsunuz polis anında yanınıza geliyor. 

Hedefimiz 5 bin kades uygulamasını indirilmesini teşvik edelim. Tüm muhtar arkadaşlarımızdan daire müdürlerimizden ve basın mensuplarından rica ediyoruz.


Erkeklerin eğitmesine başladık şiddeti uygulayan erkekler bu konuda eğitim veriyoruz. 

Biz çok şey yapıyoruz ama tanıtımını yaşmaktan hoşlanmıyoruz. Şiddet gören kadınlarımız bize geldiğinde destek veriyoruz. 

Eşine şiddet uygulayan Elektronik kelepçe uyguladığımız 55 kişi var.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.