LASTİK İŞ yılbaşı

VALİLİK ŞİDDETLİ FIRTINAYA KARŞI UYARDI

GÜNDEM 02.10.2022 - 08:40, Güncelleme: 02.10.2022 - 08:40
 

VALİLİK ŞİDDETLİ FIRTINAYA KARŞI UYARDI

Kocaeli Valiliği bugün beklenen şiddetli fırtınaya karşı vatandaşları uyardı

Meteoroloji  Genel Müdürlüğü’nce yapılan son değerlendirmelere göre;  Pazar sabah saatlerinden itibaren Marmara'nın güney ve doğusunda, oğle saatlerinden itibaren İç Ege, Göller Yöresi, Batı Karadeniz ve İç Anadolu'nun batısında, akşam saatlerinden itibaren Orta Karadeniz kıyılarında, gece Doğu Karadeniz kıyılarında kuvvetli rüzgar ve fırtına bekleniyor.  VALİLİK UYARDI Kocaeli Valiliğinden yapılan uyarıda, "İç kesimlerde batı ve güneybatı zamanla kuzeybatı, Karadeniz kıyılarında batı ve kuzeybatı yönlerden beklenen kuvvetli rüzgar ve fırtınayla birlikte ulaşımda aksamalar, çatı uçması gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır." ifadelerine yer verildi.
Kocaeli Valiliği bugün beklenen şiddetli fırtınaya karşı vatandaşları uyardı

Meteoroloji  Genel Müdürlüğü’nce yapılan son değerlendirmelere göre;  Pazar sabah saatlerinden itibaren Marmara'nın güney ve doğusunda, oğle saatlerinden itibaren İç Ege, Göller Yöresi, Batı Karadeniz ve İç Anadolu'nun batısında, akşam saatlerinden itibaren Orta Karadeniz kıyılarında, gece Doğu Karadeniz kıyılarında kuvvetli rüzgar ve fırtına bekleniyor. 

VALİLİK UYARDI
Kocaeli Valiliğinden yapılan uyarıda, "İç kesimlerde batı ve güneybatı zamanla kuzeybatı, Karadeniz kıyılarında batı ve kuzeybatı yönlerden beklenen kuvvetli rüzgar ve fırtınayla birlikte ulaşımda aksamalar, çatı uçması gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır." ifadelerine yer verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.