LASTİK İŞ yılbaşı

VEYİS ATEŞ'iN GERÇEK MESLEĞİ ŞAŞIRTTI !

MEDYA 15.06.2021 - 21:11, Güncelleme: 15.06.2021 - 21:12
 

VEYİS ATEŞ'iN GERÇEK MESLEĞİ ŞAŞIRTTI !

Sedat Peker’in açıklamalarının ardından gündem olan şimdilerde de hakkında her gün yeni bir haber ortaya çıkan Veyis Ateş ile ilgili dikkat çeken bir iddia ortaya atıldı.

Medyaradar'ın haberine göre; Suç örgütü lideri Sedat Peker, Süleyman Soylu ile Sezgin Baran Korkmaz’ın arasını bulmak için Sezgin Baran Korkmaz’dan avanta isteyen ve aynı zamanda Süleyman Soylu tarafından araç ve koruma polisi tahsis edildiğine dair iddiaları ile Veyis Ateş’i işaret etmişti. Söz konusu açıklamaların ardından gündemden düşmeyen Ateş ile ilgili Twitter’da ilginç bir iddia daha ortaya atıldı. DİN ÖĞRETMENİYDİ’ Sosyal medya kullanıcıları tarafından yapılan paylaşımlarda, Veyis Ateş’in TV Net‘te haber spikerliği yaptığı sırada özel bir kolejde Din Kültürü ve Ahlâk Bilgisi dersleri verdiği ve aynı zamanda Süleyman Soylu‘nun DP’den AK Parti’ye geçmesiyle birlikte Veyis Ateş‘in de HaberTürk’e transferinin gerçekleştiği öne sürüldü. İşte detaylar… Dünyaca ünlü arama motoru Google’da, ‘Veyis Ateş’ diye aratınca karşınıza TGRT haber ve www.risalehaber.com‘da yayımlanan 27 Mart 2010 tarihli bir haber çıkıyor. İşte TGRT Haber’de yer alan o başlık ve metin… Gündüz din dersi öğretmeni, akşam haber spikeri  TV Net‘in ana haber spikeri Veyis Ateş’i meslektaşlarından ayıran önemli bir özelliği var. O aynı zamanda özel bir kolejde Din Kültürü ve Ahlâk Bilgisi öğretmenliği yapıyor. Ateş, 1993 yılında Meclis Başkanı ve Cumhurbaşkanı’nın katıldığı bir programda spiker hastalanınca keşfedilmiş. Ülkemizin tematik kanallarından TV Net’in ana haber spikerliğini Veyis Ateş yürütüyor. Fakat başarılı sunucuyu diğer meslektaşlarından ayıran bir özelliği var. Ateş, akşam saatlerini televizyon haberciliğine ayırırken, gündüzlerini çocuklara, gençlere ve yetişkinlere öğretmenlik yaparak geçiriyor. Din Kültürü ve Diksiyon öğretmenliği yapan Ateş, hocalığı “Medyadaki müthiş fırtınadan gelip saklandığım liman.” diyerek yorumluyor.
Sedat Peker’in açıklamalarının ardından gündem olan şimdilerde de hakkında her gün yeni bir haber ortaya çıkan Veyis Ateş ile ilgili dikkat çeken bir iddia ortaya atıldı.

Medyaradar'ın haberine göre; Suç örgütü lideri Sedat Peker, Süleyman Soylu ile Sezgin Baran Korkmaz’ın arasını bulmak için Sezgin Baran Korkmaz’dan avanta isteyen ve aynı zamanda Süleyman Soylu tarafından araç ve koruma polisi tahsis edildiğine dair iddiaları ile Veyis Ateş’i işaret etmişti. Söz konusu açıklamaların ardından gündemden düşmeyen Ateş ile ilgili Twitter’da ilginç bir iddia daha ortaya atıldı.

DİN ÖĞRETMENİYDİ’

Sosyal medya kullanıcıları tarafından yapılan paylaşımlarda, Veyis Ateş’in TV Net‘te haber spikerliği yaptığı sırada özel bir kolejde Din Kültürü ve Ahlâk Bilgisi dersleri verdiği ve aynı zamanda Süleyman Soylu‘nun DP’den AK Parti’ye geçmesiyle birlikte Veyis Ateş‘in de HaberTürk’e transferinin gerçekleştiği öne sürüldü.

İşte detaylar…

Dünyaca ünlü arama motoru Google’da, ‘Veyis Ateş’ diye aratınca karşınıza TGRT haber ve www.risalehaber.com‘da yayımlanan 27 Mart 2010 tarihli bir haber çıkıyor.

İşte TGRT Haber’de yer alan o başlık ve metin…

Gündüz din dersi öğretmeni, akşam haber spikeri

 TV Net‘in ana haber spikeri Veyis Ateş’i meslektaşlarından ayıran önemli bir özelliği var. O aynı zamanda özel bir kolejde Din Kültürü ve Ahlâk Bilgisi öğretmenliği yapıyor.

Ateş, 1993 yılında Meclis Başkanı ve Cumhurbaşkanı’nın katıldığı bir programda spiker hastalanınca keşfedilmiş.

Ülkemizin tematik kanallarından TV Net’in ana haber spikerliğini Veyis Ateş yürütüyor. Fakat başarılı sunucuyu diğer meslektaşlarından ayıran bir özelliği var. Ateş, akşam saatlerini televizyon haberciliğine ayırırken, gündüzlerini çocuklara, gençlere ve yetişkinlere öğretmenlik yaparak geçiriyor. Din Kültürü ve Diksiyon öğretmenliği yapan Ateş, hocalığı “Medyadaki müthiş fırtınadan gelip saklandığım liman.” diyerek yorumluyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.