GÖLCÜK BELEDİYESİ BAYRAM
kbb bayram

YENİLENEN MERDİVENLER MAHALLEYE RENK KATTI

İZMİT 07.09.2021 - 16:27, Güncelleme: 07.09.2021 - 16:27
 

YENİLENEN MERDİVENLER MAHALLEYE RENK KATTI

İzmit Belediyesi, Kuruçeşme Doğan Mahallesi’nde yapımını tamamladığı merdivenleri beton görüntüsünden kurtararak rengârenk bir görünüm kazandırdı

İzmit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Kuruçeşme Doğan Mahallesi’ne yeni bir merdiven kazandırdı. Doğan Mahallesi 6. Sokak’ta tahrip olduğu için yıkılan ve yeniden yapımına başlanan merdiven tamamlandıktan sonra boyama çalışmasıyla cıvıl cıvıl bir görüntüye kavuştu.    BETON GÖRÜNTÜDEN KURTULDU Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, uzun yıllardır bakımsızlıktan adeta dökülen 45 metre uzunluğundaki merdiveni yenileyerek çok daha modern bir görünüme kavuşturdu. Beton görüntüden kurtulan ve rengârenk görüntüsüyle vatandaşları karşılayan yeni merdiven görsel şölen sunuyor. 
İzmit Belediyesi, Kuruçeşme Doğan Mahallesi’nde yapımını tamamladığı merdivenleri beton görüntüsünden kurtararak rengârenk bir görünüm kazandırdı

İzmit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Kuruçeşme Doğan Mahallesi’ne yeni bir merdiven kazandırdı. Doğan Mahallesi 6. Sokak’ta tahrip olduğu için yıkılan ve yeniden yapımına başlanan merdiven tamamlandıktan sonra boyama çalışmasıyla cıvıl cıvıl bir görüntüye kavuştu. 

 

BETON GÖRÜNTÜDEN KURTULDU

Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, uzun yıllardır bakımsızlıktan adeta dökülen 45 metre uzunluğundaki merdiveni yenileyerek çok daha modern bir görünüme kavuşturdu. Beton görüntüden kurtulan ve rengârenk görüntüsüyle vatandaşları karşılayan yeni merdiven görsel şölen sunuyor. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.