YÖNETİM SON SÖZÜ SÖYLEDİ ''AKÇAY İLE DEVRE ARASINA KADAR DEVAM !''

SPOR 28.11.2021 - 16:26, Güncelleme: 28.11.2021 - 16:28
 

YÖNETİM SON SÖZÜ SÖYLEDİ ''AKÇAY İLE DEVRE ARASINA KADAR DEVAM !''

Kocaelispor Kulüp Başkanı Engin Koyun, teknik direktör konusunda yaşananları gazetemize anlattı. Akçay’ın istifa ettiğini ama kabul etmediklerini söyleyen Koyun, “Devre arasına kadar bekleyeceğiz ve o zaman bir karar vereceğiz. Hocamız takımın başında” dedi.

İKİ MAĞLUBİYET SONRASI AKÇAY İSTİFASINI SUNDU Kocaelispor’da üst üste alınan iki mağlubiyet sonrası tam anlamıyla kaos ortamı var. Teknik direktör Mustafa Reşit Akçay kadro tercihleri ve oyun anlayışı nedeniyle kazanırken de eleştiriliyordu. Ancak Royal Hastanesi Bandırmaspor ve Nasadoge Menemenspor maçlarında alınan sonuçlar sonrası ise Akçay taraftarın gözünde istenmeyen adam duruma geldi. Menemen’in ikinci golünden sonra da tribünlerden “Akçay istifa ve “Mustafa Reşit Hoca yeter” sloganları yükseldi.   İSTİFA KARARINDA SON NOKTAYI KOYUN KOYDU Maçtan sonra çok üzgün olduğu görülen ve futbolcularıyla soyunma odasında helalleşen Akçay’ın istifa mektubunu da yönetim kuruluna gönderdiği öğrenildi. Yaşananların taraftarla olun ilişkileri bozduğunu ve güven bunalımı yaşattığını söyleyen Akçay’ın istifası ile ilgili de maç sonrası yoğun bir trafik yaşandı. Teknik kadronun ne olacağı ile ilgili belirsizliğe ise son noktayı Başkan Engin Koyun koydu. STİFAYI TAHİR BAŞKAN İLE DE DEĞERLENDİRDİK Konuyla ilgili gazetemizin sorularını cevaplayan Engin Koyun, “Oynadığımızın karşılığını alamadık. Eğer golü biz bulsak başka bir şey konuşuyor olacaktık. Ama tam tersi oldu. Çok üzgünüz. Ama fevri hareket etmenin camiamıza bir faydası olmaz. Hocamız sorumluluğu üzerine alıp istifa etti. Ancak Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Tahir Büyükakın ile de değerlendirdik ve kabul etmenin doğru olmadığına karar verdik” dedi.   TARAFTARLARIMIZ BİRAZ DAHA SABIR ETMELİ Koyun, “devre arasına 5 maç var. Bu süreyi itidalli davranarak atlatacağız. Hocamızla konuştuk. Takımımızın başında. Eğer 5 maç daha istenilen noktaya dönemezsek o zaman değerlendirme yapacağız. Taraftarlarımız, camiamız merak etmesin kulübümüz için en iyisini yapacağız. Ama biraz daha sabır. Bizim hedeflerimiz belli. Bunun için emek harcamaya devam edeceğiz” dedi.
Kocaelispor Kulüp Başkanı Engin Koyun, teknik direktör konusunda yaşananları gazetemize anlattı. Akçay’ın istifa ettiğini ama kabul etmediklerini söyleyen Koyun, “Devre arasına kadar bekleyeceğiz ve o zaman bir karar vereceğiz. Hocamız takımın başında” dedi.

İKİ MAĞLUBİYET SONRASI AKÇAY İSTİFASINI SUNDU

Kocaelispor’da üst üste alınan iki mağlubiyet sonrası tam anlamıyla kaos ortamı var. Teknik direktör Mustafa Reşit Akçay kadro tercihleri ve oyun anlayışı nedeniyle kazanırken de eleştiriliyordu. Ancak Royal Hastanesi Bandırmaspor ve Nasadoge Menemenspor maçlarında alınan sonuçlar sonrası ise Akçay taraftarın gözünde istenmeyen adam duruma geldi. Menemen’in ikinci golünden sonra da tribünlerden “Akçay istifa ve “Mustafa Reşit Hoca yeter” sloganları yükseldi.

 

İSTİFA KARARINDA SON NOKTAYI KOYUN KOYDU

Maçtan sonra çok üzgün olduğu görülen ve futbolcularıyla soyunma odasında helalleşen Akçay’ın istifa mektubunu da yönetim kuruluna gönderdiği öğrenildi. Yaşananların taraftarla olun ilişkileri bozduğunu ve güven bunalımı yaşattığını söyleyen Akçay’ın istifası ile ilgili de maç sonrası yoğun bir trafik yaşandı. Teknik kadronun ne olacağı ile ilgili belirsizliğe ise son noktayı Başkan Engin Koyun koydu.

STİFAYI TAHİR BAŞKAN İLE DE DEĞERLENDİRDİK

Konuyla ilgili gazetemizin sorularını cevaplayan Engin Koyun, “Oynadığımızın karşılığını alamadık. Eğer golü biz bulsak başka bir şey konuşuyor olacaktık. Ama tam tersi oldu. Çok üzgünüz. Ama fevri hareket etmenin camiamıza bir faydası olmaz. Hocamız sorumluluğu üzerine alıp istifa etti. Ancak Kocaeli haberleri">Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Tahir Büyükakın ile de değerlendirdik ve kabul etmenin doğru olmadığına karar verdik” dedi.

 

TARAFTARLARIMIZ BİRAZ DAHA SABIR ETMELİ

Koyun, “devre arasına 5 maç var. Bu süreyi itidalli davranarak atlatacağız. Hocamızla konuştuk. Takımımızın başında. Eğer 5 maç daha istenilen noktaya dönemezsek o zaman değerlendirme yapacağız. Taraftarlarımız, camiamız merak etmesin kulübümüz için en iyisini yapacağız. Ama biraz daha sabır. Bizim hedeflerimiz belli. Bunun için emek harcamaya devam edeceğiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.