LASTİK İŞ yılbaşı
kbb bayram

ZAFER PARTİSİ, ESKİ İL BAŞKANI ÇALIK'I MAHKEMEYE VERİYOR

SİYASET 25.07.2022 - 19:22, Güncelleme: 25.07.2022 - 19:42
 

ZAFER PARTİSİ, ESKİ İL BAŞKANI ÇALIK'I MAHKEMEYE VERİYOR

Zafer Partisi İl Başkanlığı görevinden alındıktan sonra Genel Başkan Ümit Özdağ hakkında spekülatif açıklamalar yapan Vedat Çalık ile ilgili olarak Zafer Partisi'nin yeni il başkanı Ersin Özyılmaz tarafından bir açıklama yapıldı. Özyılmaz açıklamasında, " Vedat Çalık'ın, Akp’li belediyeler ile tespit edilen çıkar ilişkileri, milliyetçi geleneğe ve toplum düzenine uymayacak davranışları hasebiyle görevden alındıktan sonra yapmış olduğu; hakaret, haberleşme gizliliğinin ihlali, güveni kötüye kullanma, mala zarar verme ve benzeri suçlara salık veren eylemleri hakkında, Kocaeli Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulunma ve gerekli adli süreci başlatma zarureti hasıl olmuştur."dedi

Genel Başkan Prof.Dr. Ümit Özdağ'ın  özellikle mültecilerle ilgili söylemleri ile bir anda ülke gündeminde öne çıkan Zafer Partisi Kocaeli teşkilatının kurucu İl Başkanı Vedat Çalık, geçtiğimiz günlerde genel merkez tarafından görevden alınmıştı. Görevden alındıktan sonra genl başkan Özdağ ve partisi hakkında çeşitli spekülatif sözler sarf eden Vedat Çalık ile ilgili olarak Zafer Partisi yargıya gidiyor. Genel Merkez tarafından İl Başkanlığına atanan Ersin Özyılmaz tarafından yapılan yazılı açıklamada, eski il başkanı Çalık'ın hakkında  AKP'li belediyelerle olan çıkar ilişkisi başta olmak üzere hakaret,haberleşmenin gizliliğini ihlal,görevi kötüye kullanma gibi nedenlerle dava açılacağını söyledi.  Zafer Partisi İl Başkanı Ersin Özyılmaz'ın yazılı açıklaması şöyle  ; " ZAFER PARTİSİ Kocaeli Kurucu İl Başkanlığı görevini yürüten Vedat Çalık'ın, Akp’li belediyeler ile tespit edilen çıkar ilişkileri, milliyetçi geleneğe ve toplum düzenine uymayacak davranışları hasebiyle görevden alındıktan sonra yapmış olduğu; hakaret, haberleşme gizliliğinin ihlali, güveni kötüye kullanma, mala zarar verme ve benzeri suçlara salık veren eylemleri hakkında, KOCAELİ CUMHURİYET SAVCILIĞINA suç duyurusunda bulunma ve gerekli adli süreci başlatma zarureti hasıl olmuştur. Genel Başkanımız Sayın Prof. Dr. Ümit ÖZDAĞ’a yönelik olarak sarf edilen mesnetsiz iddialar neticesinde gerçekleşen; iftiralara, hakaretlere ve asılsız suçlamalara binaen Genel Başkanımız Sayın Prof. Dr. Ümit ÖZDAĞ’ın avukatları tarafından -ayrıca- suç duyurusunda bulunularak gerekli adli sürecin başlatıldığı bilgisi havidir.  Çıkar ilişkileri ve kapalı kapılar ardında cereyan eden gizli emelleri açığa çıktıktan sonra Genel Merkez tarafından görevinden alınan bu şahsın, ZAFER PARTİSİ ile hiçbir bağı kalmamıştır. İlgili şahsın ZAFER PARTİSİ unvanı altında yapacağı hiçbir açıklamaya riayet edilmemesi ve ZAFER PARTİSİ ile bağdaştırılmaması gerektiği izahtan varestedir.  ZAFER PARTİSİNİN ve Genel Başkanımız Sayın Prof. Dr. Ümit Özdağ’ın hukuk devleti ilkesine bağlılıklarının bir tezahürü olarak haklarında gerçekleştirilen her türlü provokasyona, tahrike ve bilumum yasa dışı faaliyetlere dair hesabı Hukuk sınırları çerçevesinde sorulacaktır. ZAFER PARTİSİNE gönül vermiş değerli vatandaşlarımız: Her türlü provokasyon ve tahrikten uzak kalacağız. Haklarımızı TÜRKİYE CUMHURİYETİNİN, LAİK ve DEMOKRATİK hak arama merci olan BAĞIMSIZ MAHKEMELERİNDE arayacağız. ZAFER PARTİSİ kadroları, başta Kocaeli İl Başkanlığı olmak üzere; görevinin başında, sorumluluklarını yerine getirmek için çalışmalarına devam etmektedir. Kamuoyuna saygılarımızla, ZAFER PARTİSİ KOCAELİ İL BAŞKANLIĞI Adına! ZAFER PARTİSİ KOCAELİ İL BAŞKANI Ersin ÖZYILMAZ"
Zafer Partisi İl Başkanlığı görevinden alındıktan sonra Genel Başkan Ümit Özdağ hakkında spekülatif açıklamalar yapan Vedat Çalık ile ilgili olarak Zafer Partisi'nin yeni il başkanı Ersin Özyılmaz tarafından bir açıklama yapıldı. Özyılmaz açıklamasında, " Vedat Çalık'ın, Akp’li belediyeler ile tespit edilen çıkar ilişkileri, milliyetçi geleneğe ve toplum düzenine uymayacak davranışları hasebiyle görevden alındıktan sonra yapmış olduğu; hakaret, haberleşme gizliliğinin ihlali, güveni kötüye kullanma, mala zarar verme ve benzeri suçlara salık veren eylemleri hakkında, Kocaeli Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulunma ve gerekli adli süreci başlatma zarureti hasıl olmuştur."dedi

Genel Başkan Prof.Dr. Ümit Özdağ'ın  özellikle mültecilerle ilgili söylemleri ile bir anda ülke gündeminde öne çıkan Zafer Partisi Kocaeli teşkilatının kurucu İl Başkanı Vedat Çalık, geçtiğimiz günlerde genel merkez tarafından görevden alınmıştı. Görevden alındıktan sonra genl başkan Özdağ ve partisi hakkında çeşitli spekülatif sözler sarf eden Vedat Çalık ile ilgili olarak Zafer Partisi yargıya gidiyor.

Genel Merkez tarafından İl Başkanlığına atanan Ersin Özyılmaz tarafından yapılan yazılı açıklamada, eski il başkanı Çalık'ın hakkında  AKP'li belediyelerle olan çıkar ilişkisi başta olmak üzere hakaret,haberleşmenin gizliliğini ihlal,görevi kötüye kullanma gibi nedenlerle dava açılacağını söyledi. 

Zafer Partisi İl Başkanı Ersin Özyılmaz'ın yazılı açıklaması şöyle  ;

" ZAFER PARTİSİ Kocaeli Kurucu İl Başkanlığı görevini yürüten Vedat Çalık'ın, Akp’li belediyeler ile tespit edilen çıkar ilişkileri, milliyetçi geleneğe ve toplum düzenine uymayacak davranışları hasebiyle görevden alındıktan sonra yapmış olduğu; hakaret, haberleşme gizliliğinin ihlali, güveni kötüye kullanma, mala zarar verme ve benzeri suçlara salık veren eylemleri hakkında, KOCAELİ CUMHURİYET SAVCILIĞINA suç duyurusunda bulunma ve gerekli adli süreci başlatma zarureti hasıl olmuştur.

Genel Başkanımız Sayın Prof. Dr. Ümit ÖZDAĞ’a yönelik olarak sarf edilen mesnetsiz iddialar neticesinde gerçekleşen; iftiralara, hakaretlere ve asılsız suçlamalara binaen Genel Başkanımız Sayın Prof. Dr. Ümit ÖZDAĞ’ın avukatları tarafından -ayrıca- suç duyurusunda bulunularak gerekli adli sürecin başlatıldığı bilgisi havidir. 

Çıkar ilişkileri ve kapalı kapılar ardında cereyan eden gizli emelleri açığa çıktıktan sonra Genel Merkez tarafından görevinden alınan bu şahsın, ZAFER PARTİSİ ile hiçbir bağı kalmamıştır. İlgili şahsın ZAFER PARTİSİ unvanı altında yapacağı hiçbir açıklamaya riayet edilmemesi ve ZAFER PARTİSİ ile bağdaştırılmaması gerektiği izahtan varestedir. 

ZAFER PARTİSİNİN ve Genel Başkanımız Sayın Prof. Dr. Ümit Özdağ’ın hukuk devleti ilkesine bağlılıklarının bir tezahürü olarak haklarında gerçekleştirilen her türlü provokasyona, tahrike ve bilumum yasa dışı faaliyetlere dair hesabı Hukuk sınırları çerçevesinde sorulacaktır.

ZAFER PARTİSİNE gönül vermiş değerli vatandaşlarımız:
Her türlü provokasyon ve tahrikten uzak kalacağız. Haklarımızı TÜRKİYE CUMHURİYETİNİN, LAİK ve DEMOKRATİK hak arama merci olan BAĞIMSIZ MAHKEMELERİNDE arayacağız.
ZAFER PARTİSİ kadroları, başta Kocaeli İl Başkanlığı olmak üzere; görevinin başında, sorumluluklarını yerine getirmek için çalışmalarına devam etmektedir.
Kamuoyuna saygılarımızla,
ZAFER PARTİSİ KOCAELİ İL BAŞKANLIĞI Adına!
ZAFER PARTİSİ KOCAELİ İL BAŞKANI Ersin ÖZYILMAZ"

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.