LASTİK İŞ yılbaşı
kbb bayram

ZAFER PARTİSİ İL BAŞKANI ERSİN ÖZYILMAZ ATANDI

SİYASET 22.07.2022 - 21:21, Güncelleme: 22.07.2022 - 21:21
 

ZAFER PARTİSİ İL BAŞKANI ERSİN ÖZYILMAZ ATANDI

Görevden alınan Zafer Partisi Kocaeli İl Başkanı Vedat Çalık'ın yerine geçici olarak İş İnsanı Ersin Özyılmaz atandı.

Zafer Partisi Kocaeli İl Başkanı Vedat Çalık, dün akşam saatlerinde görevden alındı. Vedat Çalık'ın genel başkan Ümit Özdağ tasarrufuyla görevden alındığı öğrenildi. Akşam saatlerinde yaşanan şok gelişmenin ardından partiden açıklama geldi. Yapılan açıklamaya göre Vedat Çalık 'ın yerine kongreye kadar geçici olarak İş İnsanı Ersin Özyılmaz atandı. İl Teşkilatının kongresini Ağustos ayının 2. Haftası gerçekleştirecek ve yeni il başkanını seçecek. Teşkilatlardan sorumlu genel başkan yardımcısı Ali Çolak Zafer Partisi Kocaeli il binasında  atamayı gerçekleştirdi.
Görevden alınan Zafer Partisi Kocaeli İl Başkanı Vedat Çalık'ın yerine geçici olarak İş İnsanı Ersin Özyılmaz atandı.

Zafer Partisi Kocaeli İl Başkanı Vedat Çalık, dün akşam saatlerinde görevden alındı. Vedat Çalık'ın genel başkan Ümit Özdağ tasarrufuyla görevden alındığı öğrenildi. Akşam saatlerinde yaşanan şok gelişmenin ardından partiden açıklama geldi. Yapılan açıklamaya göre Vedat Çalık 'ın yerine kongreye kadar geçici olarak İş İnsanı Ersin Özyılmaz atandı. İl Teşkilatının kongresini Ağustos ayının 2. Haftası gerçekleştirecek ve yeni il başkanını seçecek.

Teşkilatlardan sorumlu genel başkan yardımcısı Ali Çolak Zafer Partisi Kocaeli il binasında  atamayı gerçekleştirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.