LASTİK İŞ yılbaşı

ZAMLI ULAŞIM BAŞLADI

EKONOMİ 13.07.2022 - 09:43, Güncelleme: 13.07.2022 - 09:43
 

ZAMLI ULAŞIM BAŞLADI

Kocaeli’de yüzde 18 oranındaki ulaşım zammı, bugün itibariyle uygulanmaya başlıyor. Bugünden itibaren 5,5 TL olan şehir içi ücreti 6,5 TL olacak.

KONTAK KAPATACAKLARDI KOCAELİ Minibüsçüler ve Otobüsçüler Odası ile UKOME arasında geçtiğimiz hafta yaşanan zam krizi nedeniyle kontak kapatma kararı alınmıştı. Kontak kapatma eylemi, esnaf temsilcileri ile Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın görüşmesi sonrasında iptal edilmişti. ZAM KARARI GELMİŞTİ BU görüşmenin ardından zam kararı gelmişti. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın ile kooperatif yönetimi arasında yapılan anlaşmaya göre, talep edilen yüzde 36 oranındaki zammın yarısı yolcular, yarısı Büyükşehir Belediyesi tarafından karşılanacak. ARTIK 6,50 TL ÖDENECEK KOCAELİ’DE toplu taşımadaki yeni tarifeye göre bugünden itibaren 5,5 TL olan şehir içi ücreti 6,5 TL olacak. Öğrenci tarifesi ise 3,10 TL’den 4,10 TL’ye çıkarılacak. 1 liralık farkı Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ödeyecek. Diğer hatlarda da aynı zam oranı geçerli olacak.
Kocaeli’de yüzde 18 oranındaki ulaşım zammı, bugün itibariyle uygulanmaya başlıyor. Bugünden itibaren 5,5 TL olan şehir içi ücreti 6,5 TL olacak.

KONTAK KAPATACAKLARDI
KOCAELİ Minibüsçüler ve Otobüsçüler Odası ile UKOME arasında geçtiğimiz hafta yaşanan zam krizi nedeniyle kontak kapatma kararı alınmıştı. Kontak kapatma eylemi, esnaf temsilcileri ile Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın görüşmesi sonrasında iptal edilmişti.

ZAM KARARI GELMİŞTİ
BU görüşmenin ardından zam kararı gelmişti. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın ile kooperatif yönetimi arasında yapılan anlaşmaya göre, talep edilen yüzde 36 oranındaki zammın yarısı yolcular, yarısı Büyükşehir Belediyesi tarafından karşılanacak.

ARTIK 6,50 TL ÖDENECEK
KOCAELİ’DE toplu taşımadaki yeni tarifeye göre bugünden itibaren 5,5 TL olan şehir içi ücreti 6,5 TL olacak. Öğrenci tarifesi ise 3,10 TL’den 4,10 TL’ye çıkarılacak. 1 liralık farkı Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ödeyecek. Diğer hatlarda da aynı zam oranı geçerli olacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.