BAŞİSKELE BELEDİYESİ YKS’DE ÖĞRENCİLERİ VE VELİLERİ YALNIZ BIRAKMADI

Kocaeli'nin eğitimde yükselen değeri Başiskele'de eğitime ve gençlere ayrı bir özen gösteren Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü'nün talimatıyla ilçe genelinde bulunan sınav merkezleri önünde standlar kuran belediye ekipleri öğrencilere ve velilerine su ve kuruyemiş dağıtarak gönüllere bir kez daha dokundu.

 

BAŞKAN ÖZLÜ’NÜN BAŞARI DİLEKLERİ ADAYLARA İLETİLDİ

 

Tüm ülke genelinde olduğu gibi Başiskele’de de üniversiteye giriş için yapılan YKS-2022, büyük bir heyecanla gerçekleştirildi. Öğrencilerin sınavda, velilerin ise okul dışında dualarla geleceğin üniversite adayı çocuklarına destek verdiği bu özel günlerde de vatandaşların yanında olan Başiskele Belediyesi, YKS heyecanına ortak oldu. Belediye ekipleri sınav merkezleri önünde kurulan standlarda hem ikramlarda bulundular hem de Belediye Başkanı M. Yasin Özlü’nün selamlarını ve başarı dileklerini ilettiler.

 

ÖĞRENCİLER VE AİLELERİNDEN TEŞEKKÜR

 

Başiskele’de ÖSYM tarafından belirlenen sınav merkezleri önünde verilen ikramlardan dolayı çok memnun kalan üniversite adayları ve aileleri Başkan Özlü ve ekibine teşekkür ettiler.