İMO KOCAELİ’NİN KADIN MÜHENDİSLERİ BURSA’YI GEZDİ

TARİHE KEYİFLİ YOLCULUK

Gezi rehberi Burak Keleşoğlu’nun eşsiz anlatımıyla tarihi keşifler yapan İMO Kocaeli Şubesi’nin kadın üyeleri, İnkaya Tarihi Çınar Ağacını, Tophane Meydanı, Osmangazi ve Orhangazi Türbeleri ve 1326 Fetih Panorama Müzesini gezdiler, anı defterine  hatıra yazmayı da unutmadılar. Bol bol fotoğraf çeken kadın mühendisler şehir turundan sonra cennetten bir köşe Gölyazı’da sandal turu yaptılar ve son olarak eşsiz bir doğa harikası olan Trilye'de mutlu bir hafta sonu geçirdiler.

Gezide kafile başkanlığını İnşaat Mühendisleri Odası Kocaeli Şube yönetim kurulu üyeleri Behra Sayan Erşan ve Dilara Özşenol yaptı. Erşan yaptığı açıklama; “Kadın üyelerimiz arasında birlik ve beraberlik içinde meslektaş dayanışmasını bugün bize yaşatan çok kıymetli kadın mühendislerimize teşekkür ediyorum. Mesleki ve sosyal kültürel gelişimi artıracak etkinliklerimiz devam edecektir” dedi.

BAŞKANLARINA TEŞEKKÜR ETTİLER

Gerçekleşen bu gezi ile stres atma şansı bulan İMO’nun kadın üyeleri, bu güzel etkinlik dolayısıyla şube başkanları Doç. Dr. Utkan Mutman’a teşekkür ettiler.