KOCAELİSPOR ŞAMPİYONLUĞU KUTLUYOR!

Trendyol 1. Lig’de sezonun son haftasında büyük heyecana sahne olan mücadelede Kocaelispor, sahasında konuk ettiği Keçiörengücü’nü 4-1 mağlup ederek 72 puanla ligi zirvede tamamladı. Şampiyonluğunu haftalar önce ilan eden Kocaelispor, maçın ardından Kocaeli Stadyumu’nda unutulmaz bir şampiyonluk kutlaması yapıyor.

 

ŞAMPİYONLUK KONUŞMALARI

Kocaelispor’un şampiyonluk kutlamaları büyük bir coşkuyla gerçekleşiyor. Kutlamalarda ilk olarak Kocaelispor Başkanı Recep Durul, ardından Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın ve son olarak Kocaeli Valisi İlhami Aktaş konuşma yaptı.

SEÇTİKLERİ ŞARKILARLA...

Konuşmaların ardından Kocaelisporlu futbolcular, seçtikleri şarkılar eşliğinde sahneye çıkarak taraftarlarla şampiyonluk sevincini paylaşıyor.