LASTİK İŞ yılbaşı

KARTEPE’DE ÖĞRENCİ SERVİS ARAÇLARINA SIKI DENETİM!

KARTEPE 03.10.2023 - 14:50, Güncelleme: 03.10.2023 - 14:50
 

KARTEPE’DE ÖĞRENCİ SERVİS ARAÇLARINA SIKI DENETİM!

İçişleri Bakanlığı tarafından yayımlanan genelge uyarınca Kartepe’de görev yapan öğrenci servisleri genelgeye uygunluk kriterlerine bakılarak denetleniyor.

İçişleri Bakanlığı’nın 2023-2024 Eğitim Öğretim yılında alınacak Asayiş ve Trafik Tedbirleri konulu genelgesi uyarınca öğrencilerin huzurlu ve güvenli bir şekilde okullarına gitmeleri için Kartepe’de 80 öğrenci servisi aracının denetimleri titizlikle yapıldı. GÜVENLİ YOLCULUK Kartepe Kent Çarşı’ında Kartepe Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, İlçe Milli Eğitim, İlçe Jandarma Komutanlığı, İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri araçlarla ilgili olarak SRC, psikoteknik, UKOME belgeleri, güzergah izin belgeleri, mesleki eğitim, araç muayenesi, kapasite, sınıflandırma, araç takip, personel yeterlilik belgeleri olmak üzere uygunluk kontrolleri yapıldı.  PERİYODİK OLARAK DEVAM EDECEK Yapılan denetimler hakkında Kartepe Belediyesi Zabıta Müdürü Ali Özbayraklı, “Evlatlarımız, öğrencilerimiz kıymetlimiz. Onların can güvenliği herşeyin üstünde. Bakanlık tarafından gönderilen genelge uyarınca yapılan denetimlerde öğrencilerimizin sağlıklı ve güvenli bir şekilde eğitim hayatlarına devam etmeleri hedeflenmektedir. Servis araçlarının denetimleri periyodik olarak devam edecektir. Hemşehrilerimiz yaşanabilecek olası sorunlarda bizimle veya diğer ilgili kurumlarla irtibata geçebilirler” açıklamasında bulundu.  
İçişleri Bakanlığı tarafından yayımlanan genelge uyarınca Kartepe’de görev yapan öğrenci servisleri genelgeye uygunluk kriterlerine bakılarak denetleniyor.

İçişleri Bakanlığı’nın 2023-2024 Eğitim Öğretim yılında alınacak Asayiş ve Trafik Tedbirleri konulu genelgesi uyarınca öğrencilerin huzurlu ve güvenli bir şekilde okullarına gitmeleri için Kartepe’de 80 öğrenci servisi aracının denetimleri titizlikle yapıldı.

GÜVENLİ YOLCULUK

Kartepe Kent Çarşı’ında Kartepe Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, İlçe Milli Eğitim, İlçe Jandarma Komutanlığı, İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri araçlarla ilgili olarak SRC, psikoteknik, UKOME belgeleri, güzergah izin belgeleri, mesleki eğitim, araç muayenesi, kapasite, sınıflandırma, araç takip, personel yeterlilik belgeleri olmak üzere uygunluk kontrolleri yapıldı.

 PERİYODİK OLARAK DEVAM EDECEK

Yapılan denetimler hakkında Kartepe Belediyesi Zabıta Müdürü Ali Özbayraklı, “Evlatlarımız, öğrencilerimiz kıymetlimiz. Onların can güvenliği herşeyin üstünde. Bakanlık tarafından gönderilen genelge uyarınca yapılan denetimlerde öğrencilerimizin sağlıklı ve güvenli bir şekilde eğitim hayatlarına devam etmeleri hedeflenmektedir. Servis araçlarının denetimleri periyodik olarak devam edecektir. Hemşehrilerimiz yaşanabilecek olası sorunlarda bizimle veya diğer ilgili kurumlarla irtibata geçebilirler” açıklamasında bulundu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.