LASTİK İŞ yılbaşı

KOCAELİSPOR'UN MAÇINI TARTIŞMALI KARARLARIN HAKEMİ YÖNETECEK!

SPOR 18.04.2024 - 17:42, Güncelleme: 18.04.2024 - 17:54
 

KOCAELİSPOR'UN MAÇINI TARTIŞMALI KARARLARIN HAKEMİ YÖNETECEK!

Kocaelispor Trendyol 31. hafta Ümraniye Belediyesi şehir Stadı'nda Ümraniyespor'la karşılaşacak. Karşılaşmayı ise geçtiğimiz yıl hafızalara kazınan hakem yönetecek.

Kocaelispor'un pazartesi günü deplasmanda oynayacağı Ümraniyespor müsabakasını Trabzon bölgesinden Furkan Aksuoğlu yönetecek. Trendyol 1. Lig'in 31. haftasında Kocaelispor deplasmanda Ümraniyespor ile karşı karşıya gelecek. Türkiye Futbol Federasyonu tarafından yapılan açıklamaya göre Ümraniyespor Kocaelispor karşılaşmasını Trabzon bölgesinden Furkan Aksuoğlu yönetecek. Aksuoğlu'nun yardımcılıklarını Azad İlhan ve Arif Dilmeç üstlenecekken, karşılaşmanın dördüncü hakemliğini Adem Cinek yapacak. Hakemlik kariyerinde şu ana kadar 70 maçta düdük çalan Aksuoğlu, bu karşılaşmalarda 307 kez sarı kart, 5 kez de kırmızı kartına başvurdu. Aksuoğlu son olarak Altay Bandırmaspor müsabakasında düdük çalmıştı.  TARTIŞMALI KARARLAR VEREN HAKEM Furkan Aksuoğlu, 2022-2023 futbol sezonunun 3.haftasında oynanan Boluspor-Altınordu maçını yönetmişti. Aksuoğlu maçta 7 kez VAR’a gidip 3 defa penaltı noktasını göstermişti. Furkan Aksuoğlu, geçtiğimiz yıl devre arasında MHK tarafından klasman düşürülüp bu yıl ise tekrar klasman yükseltilmişti.   FURKAN AKSUOĞLU(Hakem)  AZAD İLHAN(1. Yardımcı Hakem) ARİF DİLMEÇ(2. Yardımcı Hakem) ADEM CİNEK(Dördüncü Hakem) AYKUT GÜMÜLÜ(Gözlemci) ERBAY ALDEMİR(Gözlemci) ÖMER DALMAN(Temsilci) OKAN KAPLAN(Temsilci) ENGİN IŞIK(Temsilci) KOCAELİSPOR TARAFTARINA 175 KİŞİLİK YER AYRILDI Öte yandan, Kocaelispor bu maç için hafta içinde Ümraniyespor tarafına ek kontenjanla alakalı istekte bulundu. Ancak Ümraniyespor tarafı bu istediği kabul etmedi. 3513 kişilik Ümraniye Hekimbaşı Şehir Stadyumu’nun yüzde 5’lik kısmı Kocaelispor’a ayrıldı. Toplamda 175 Kocaelisporlu taraftar maçı stadyumda izleyebilecek.  
Kocaelispor Trendyol 31. hafta Ümraniye Belediyesi şehir Stadı'nda Ümraniyespor'la karşılaşacak. Karşılaşmayı ise geçtiğimiz yıl hafızalara kazınan hakem yönetecek.

Kocaelispor'un pazartesi günü deplasmanda oynayacağı Ümraniyespor müsabakasını Trabzon bölgesinden Furkan Aksuoğlu yönetecek.

Trendyol 1. Lig'in 31. haftasında Kocaelispor deplasmanda Ümraniyespor ile karşı karşıya gelecek. Türkiye Futbol Federasyonu tarafından yapılan açıklamaya göre Ümraniyespor Kocaelispor karşılaşmasını Trabzon bölgesinden Furkan Aksuoğlu yönetecek.

Aksuoğlu'nun yardımcılıklarını Azad İlhan ve Arif Dilmeç üstlenecekken, karşılaşmanın dördüncü hakemliğini Adem Cinek yapacak. Hakemlik kariyerinde şu ana kadar 70 maçta düdük çalan Aksuoğlu, bu karşılaşmalarda 307 kez sarı kart, 5 kez de kırmızı kartına başvurdu. Aksuoğlu son olarak Altay Bandırmaspor müsabakasında düdük çalmıştı. 

TARTIŞMALI KARARLAR VEREN HAKEM

Furkan Aksuoğlu, 2022-2023 futbol sezonunun 3.haftasında oynanan Boluspor-Altınordu maçını yönetmişti. Aksuoğlu maçta 7 kez VAR’a gidip 3 defa penaltı noktasını göstermişti. Furkan Aksuoğlu, geçtiğimiz yıl devre arasında MHK tarafından klasman düşürülüp bu yıl ise tekrar klasman yükseltilmişti.  

FURKAN AKSUOĞLU(Hakem)
 AZAD İLHAN(1. Yardımcı Hakem)
ARİF DİLMEÇ(2. Yardımcı Hakem)
ADEM CİNEK(Dördüncü Hakem)

AYKUT GÜMÜLÜ(Gözlemci)
ERBAY ALDEMİR(Gözlemci)
ÖMER DALMAN(Temsilci)
OKAN KAPLAN(Temsilci)
ENGİN IŞIK(Temsilci)

KOCAELİSPOR TARAFTARINA 175 KİŞİLİK YER AYRILDI

Öte yandan, Kocaelispor bu maç için hafta içinde Ümraniyespor tarafına ek kontenjanla alakalı istekte bulundu. Ancak Ümraniyespor tarafı bu istediği kabul etmedi. 3513 kişilik Ümraniye Hekimbaşı Şehir Stadyumu’nun yüzde 5’lik kısmı Kocaelispor’a ayrıldı. Toplamda 175 Kocaelisporlu taraftar maçı stadyumda izleyebilecek.
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.