KBB hat 41
LASTİK İŞ yılbaşı

AK PARTİ iLÇE BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARI'NIN AÇIKLANMASI ERTELENDİ

SİYASET 25.01.2024 - 11:38, Güncelleme: 25.01.2024 - 15:23
 

AK PARTİ iLÇE BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARI'NIN AÇIKLANMASI ERTELENDİ

AK Parti Kocaeli teşkilatları, ilçe belediye başkan adaylarının açıklanmasını bu hafta sonu yapılmasını beklerken ileri bir tarihe ertelendi. Aday açıklaması ve tanıtımına Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın gelmesi bekleniyor

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak, mevcut Başkan Tahir Büyükakın, 7 Ocak Pazar günü açıklanmıştı. Büyükakın’ın açıklanmasının ardından gözler ilçe belediye başkan adaylarına çevrilmiş, ancak iki haftadır açıklanması beklenen adayların açıklanması Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Cumartesi günü İzmir Adaylarını açıklayacağı için Kocaeli aday açıklaması yeniden ertelendi. TALUS VE BÜYÜKAKIN ANKARA’YA GİTMİŞLERDİ AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şahin Talus ve Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, geçtiğimiz hafta içerisinde Ankara’ya giderek Genel Merkez ile görüşme yaptı. Bu görüşmede komisyonda belediye başkan adayları masaya yatırıldı ve komisyondan bazı isimler çıktı. ONAYA SUNULDU Devam eden istişare sürecinin ardından 12 ilçede de belediye başkan adayları belirlendi. İddiaya göre İl Başkanı Şahin Talus, son görüşleri genel merkeze aktardı. Ve belirlenen belediye başkan adayları Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın onayına sunuldu. HAFTA SONU ADAY TANITIM MI VAR? Yalova ilçe belediye başkanlarının dahi açıklanmasının ardından merakla beklenen Kocaeli ilçe belediye başkan adayları için, açıklamanın bu hafta sonu yapılması beklenirken Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Eroğan’ın Cumartesi günü İzmir’de aday açıklaması yapacağı için Kocaeli aday tanıtımı ertelendi. Cumhurbaşkanı’nın Kocaeli’ye de gelerek adayların açıklaması bekleniyor.    
AK Parti Kocaeli teşkilatları, ilçe belediye başkan adaylarının açıklanmasını bu hafta sonu yapılmasını beklerken ileri bir tarihe ertelendi. Aday açıklaması ve tanıtımına Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın gelmesi bekleniyor

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak, mevcut Başkan Tahir Büyükakın, 7 Ocak Pazar günü açıklanmıştı. Büyükakın’ın açıklanmasının ardından gözler ilçe belediye başkan adaylarına çevrilmiş, ancak iki haftadır açıklanması beklenen adayların açıklanması Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Cumartesi günü İzmir Adaylarını açıklayacağı için Kocaeli aday açıklaması yeniden ertelendi.

TALUS VE BÜYÜKAKIN ANKARA’YA GİTMİŞLERDİ

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şahin Talus ve Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, geçtiğimiz hafta içerisinde Ankara’ya giderek Genel Merkez ile görüşme yaptı. Bu görüşmede komisyonda belediye başkan adayları masaya yatırıldı ve komisyondan bazı isimler çıktı.

ONAYA SUNULDU

Devam eden istişare sürecinin ardından 12 ilçede de belediye başkan adayları belirlendi. İddiaya göre İl Başkanı Şahin Talus, son görüşleri genel merkeze aktardı. Ve belirlenen belediye başkan adayları Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın onayına sunuldu.

HAFTA SONU ADAY TANITIM MI VAR?

Yalova ilçe belediye başkanlarının dahi açıklanmasının ardından merakla beklenen Kocaeli ilçe belediye başkan adayları için, açıklamanın bu hafta sonu yapılması beklenirken Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Eroğan’ın Cumartesi günü İzmir’de aday açıklaması yapacağı için Kocaeli aday tanıtımı ertelendi. Cumhurbaşkanı’nın Kocaeli’ye de gelerek adayların açıklaması bekleniyor.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.