KBB hat 41
LASTİK İŞ yılbaşı

ALACAK VERECEK KAVGASINDA KAN DÖKÜLDÜ

ASAYİŞ 12.06.2022 - 10:56, Güncelleme: 12.06.2022 - 10:56
 

ALACAK VERECEK KAVGASINDA KAN DÖKÜLDÜ

Kartepe Sarımeşe Mahallesinde aralarındaki alacak verecek meselesi nedeniyle husumet bulunan bir kişi, husumetlisini tabancayla göğsünden ve kalçasından yaraladı.

Alınan bilgiye göre Kartepe Sarımeşe Mahallesinde meydana gelen olayda Erdinç Dal, aralarında alacak verecek meselesi nedeniyle husumet bulunan M.A. ile karşılaşınca tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine M.A. üzerindeki tabanca ile Erdinç Dal'a ateş etti. M.A.'nın tabancasından çıkan mermilerden biri Dal'ın göğsüne, diğer ikisi ise kalçasına isabet etti. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralanan Erdinç Dal, olay yerine çağrılan sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalesinin ardından ambulansla Kocaeli Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Olayın zanlısı M.A. ise polis ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı. Polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı. FAHRİ HANER    
Kartepe Sarımeşe Mahallesinde aralarındaki alacak verecek meselesi nedeniyle husumet bulunan bir kişi, husumetlisini tabancayla göğsünden ve kalçasından yaraladı.

Alınan bilgiye göre Kartepe Sarımeşe Mahallesinde meydana gelen olayda Erdinç Dal, aralarında alacak verecek meselesi nedeniyle husumet bulunan M.A. ile karşılaşınca tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine M.A. üzerindeki tabanca ile Erdinç Dal'a ateş etti. M.A.'nın tabancasından çıkan mermilerden biri Dal'ın göğsüne, diğer ikisi ise kalçasına isabet etti. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralanan Erdinç Dal, olay yerine çağrılan sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalesinin ardından ambulansla Kocaeli Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Olayın zanlısı M.A. ise polis ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı. Polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.

FAHRİ HANER

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.