LASTİK İŞ yılbaşı

AMFİ TİYATRO YENİ YÜZÜYLE AÇILIYOR

İZMİT 27.07.2021 - 19:51, Güncelleme: 27.07.2021 - 19:51
 

AMFİ TİYATRO YENİ YÜZÜYLE AÇILIYOR

İzmit Belediyesi tarafından yenileme çalışmaları tamamlanan Yahya Kaptan Amfi Tiyatro, İzmit’e yakışan yeni yüzüyle yarın açılıyor

Yahya Kaptan Mahallesi’nin simgelerinden biri olan ancak kaderine terk edilen amfi tiyatroya el atan İzmit Belediyesi yenileme çalışmalarını tamamladı. İzmit Belediyesinin yeniden can verdiği Amfi Tiyatro’nun açılışı 28 Temmuz Çarşamba (yarın) saat 19.00’da İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet ve Yahya Kaptan Mahalle sakinlerinin katılımıyla gerçekleşecek.     TÜRKÜLERLE ŞENLENECEK İzmit Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından yenileme çalışmaları tamamlanan ve İzmit’e yakışan bir görünüme kavuşan Yahya Kaptan Amfi Tiyatro’nun açılışı türkülerle şenlenecek. Sahne Senin Müzik Senin etkinlikleri kapsamında Fethi Çaçan, Pınar Gül Tarhan ve Tarık Tarhan İzmitlilere güzel bir türkü gecesi yaşatacak. Birbirinden güzel türkülerin seslendirileceği programda vatandaşlar doyasıya eğlenecek.
İzmit Belediyesi tarafından yenileme çalışmaları tamamlanan Yahya Kaptan Amfi Tiyatro, İzmit’e yakışan yeni yüzüyle yarın açılıyor

Yahya Kaptan Mahallesi’nin simgelerinden biri olan ancak kaderine terk edilen amfi tiyatroya el atan İzmit Belediyesi yenileme çalışmalarını tamamladı. İzmit Belediyesinin yeniden can verdiği Amfi Tiyatro’nun açılışı 28 Temmuz Çarşamba (yarın) saat 19.00’da İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet ve Yahya Kaptan Mahalle sakinlerinin katılımıyla gerçekleşecek.  

 

TÜRKÜLERLE ŞENLENECEK

İzmit Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından yenileme çalışmaları tamamlanan ve İzmit’e yakışan bir görünüme kavuşan Yahya Kaptan Amfi Tiyatro’nun açılışı türkülerle şenlenecek. Sahne Senin Müzik Senin etkinlikleri kapsamında Fethi Çaçan, Pınar Gül Tarhan ve Tarık Tarhan İzmitlilere güzel bir türkü gecesi yaşatacak. Birbirinden güzel türkülerin seslendirileceği programda vatandaşlar doyasıya eğlenecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.