LASTİK İŞ yılbaşı

BAŞİSKELE ÇOCUK ÜNİVERSİTESİ'NDEN BİLİM VE TEKNOLOJİ HAFTASI

BİLİM - TEKNOLOJİ 28.03.2022 - 11:45, Güncelleme: 28.03.2022 - 11:45
 

BAŞİSKELE ÇOCUK ÜNİVERSİTESİ'NDEN BİLİM VE TEKNOLOJİ HAFTASI

Başiskele Belediyesi ve Kocaeli Üniversitesi'nin “Sosyal Sorumluluk” anlayışıyla eğitim faaliyetlerine hız kesmeden devam eden Başiskele Çocuk Üniversitesi, 8-14 Mart Bilim ve Teknoloji Haftası dolayısıyla çocuklar için unutulmaz bir etkinlik düzenledi.

Kocaeli’nin yükselen değeri Başiskele’de geleceğin hazinesi çocukların eğitim, bilim ve teknoloji alanında da gelişimlerine de büyük destek sağlanıyor. 1998 yılından beri her yıl ülkemizde, 8-14 Mart tarihleri arasında başta TÜBİTAK ve üniversiteler olmak üzere, bilim ve teknoloji ile ilgili kurumlarda ve okullarda "Bilgi Toplumu Oluşturma Çalışmaları” kapsamında önemli etkinlikler düzenlenmeye devam ediyor.   Başiskele’de her alanda öncü ve örnek çalışmalara imza atmak için tüm ekibiyle birlikte yoğun bir şekilde çalışan Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, özel yetenekli öğrencilerin eğitimi için açılan Başiskele Çocuk Üniversitesi’ne de büyük destek vermeye devam ediyor.     YOĞUN KAR YAĞIŞI DOLAYISIYLA ERTELENMİŞTİ   Marmara Bölgesi’nde yaşanan ve kentimizi de etkileyen yoğun kar yağışı nedeniyle ertelenen 8-14 Mart Bilim ve Teknoloji Haftası geçen gün düzenlenen etkinlikle Çocuk Üniversitesi’nde kutlandı.   STANDLAR AÇILDI   Etkinliklere Başiskele Çocuk Üniversitesi’nin Teknofest Takımları, Robotik Takımları, Sürdürebilirlik, Bir Fikrim Var, Eğlenceli Bilim Takımları standlar açarak tanıtımlar ve sunumlar yaptı. Ayrıca Kocaeli Üniverstesi'nin Drone Takımı ve Roket Takımları da standlar açarak özel yetenekli ve teknoloji meraklısı çocuklara gösteriler düzenlediler.   TEKNOFEST YARIŞMALARINA KATILACAKLAR   Başiskele’nin ödüllü Genc-i Âlâ Gençlik Modeli projesiyle geleceğin hazinesi çocuklar ve gençlerin her alanda gelişimine destek veren Başiskele Belediyesi, bu yıl ki Teknofest Yarışmaları’na da katılmaya hazırlanıyor. Çocuk Üniversitesi’nin yetenekli ve çalışkan öğrencileri tarafından hazırlanan projeler etkinlikte görücüye çıktı. Öğrenciler Teknofest yarışmasında yer almanın büyük bir heyecanını ve mutluluğunu şimdiden yaşadılar.   HEDİYELER DAĞITILDI   Bilim ve Teknoloji Haftası dolayısıyla düzenlenen etkinliğe öğrenciler kadar veliler de büyük ilgi gösterdi. Genc-i Âlâ standında yapılan çekiliş sonucu etkinliğe katılan öğrencilere internet paketi hediye edildi.    
Başiskele Belediyesi ve Kocaeli Üniversitesi'nin “Sosyal Sorumluluk” anlayışıyla eğitim faaliyetlerine hız kesmeden devam eden Başiskele Çocuk Üniversitesi, 8-14 Mart Bilim ve Teknoloji Haftası dolayısıyla çocuklar için unutulmaz bir etkinlik düzenledi.

Kocaeli’nin yükselen değeri Başiskele’de geleceğin hazinesi çocukların eğitim, bilim ve teknoloji alanında da gelişimlerine de büyük destek sağlanıyor. 1998 yılından beri her yıl ülkemizde, 8-14 Mart tarihleri arasında başta TÜBİTAK ve üniversiteler olmak üzere, bilim ve teknoloji ile ilgili kurumlarda ve okullarda "Bilgi Toplumu Oluşturma Çalışmaları” kapsamında önemli etkinlikler düzenlenmeye devam ediyor.

 

Başiskele’de her alanda öncü ve örnek çalışmalara imza atmak için tüm ekibiyle birlikte yoğun bir şekilde çalışan Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, özel yetenekli öğrencilerin eğitimi için açılan Başiskele Çocuk Üniversitesi’ne de büyük destek vermeye devam ediyor.  

 

YOĞUN KAR YAĞIŞI DOLAYISIYLA ERTELENMİŞTİ

 

Marmara Bölgesi’nde yaşanan ve kentimizi de etkileyen yoğun kar yağışı nedeniyle ertelenen 8-14 Mart Bilim ve Teknoloji Haftası geçen gün düzenlenen etkinlikle Çocuk Üniversitesi’nde kutlandı.

 

STANDLAR AÇILDI

 

Etkinliklere Başiskele Çocuk Üniversitesi’nin Teknofest Takımları, Robotik Takımları, Sürdürebilirlik, Bir Fikrim Var, Eğlenceli Bilim Takımları standlar açarak tanıtımlar ve sunumlar yaptı. Ayrıca Kocaeli Üniverstesi'nin Drone Takımı ve Roket Takımları da standlar açarak özel yetenekli ve teknoloji meraklısı çocuklara gösteriler düzenlediler.

 

TEKNOFEST YARIŞMALARINA KATILACAKLAR

 

Başiskele’nin ödüllü Genc-i Âlâ Gençlik Modeli projesiyle geleceğin hazinesi çocuklar ve gençlerin her alanda gelişimine destek veren Başiskele Belediyesi, bu yıl ki Teknofest Yarışmaları’na da katılmaya hazırlanıyor. Çocuk Üniversitesi’nin yetenekli ve çalışkan öğrencileri tarafından hazırlanan projeler etkinlikte görücüye çıktı. Öğrenciler Teknofest yarışmasında yer almanın büyük bir heyecanını ve mutluluğunu şimdiden yaşadılar.

 

HEDİYELER DAĞITILDI

 

Bilim ve Teknoloji Haftası dolayısıyla düzenlenen etkinliğe öğrenciler kadar veliler de büyük ilgi gösterdi. Genc-i Âlâ standında yapılan çekiliş sonucu etkinliğe katılan öğrencilere internet paketi hediye edildi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.