LASTİK İŞ yılbaşı

BAŞİSKELE'DE TEMEL FOTOĞRAFÇILIK KURSU BAŞLIYOR

BAŞİSKELE 18.08.2022 - 16:28, Güncelleme: 18.08.2022 - 16:28
 

BAŞİSKELE'DE TEMEL FOTOĞRAFÇILIK KURSU BAŞLIYOR

Başiskele Belediyesi, fotoğraf sanatına meraklı vatandaşlar için Temel Fotoğrafçılık Kursu düzenliyor.

Başiskele Belediyesi ve Başiskele Halk Eğitim Müdürlüğü iş birliğiyle gerçekleştirilecek Temel Fotoğrafçılık Kursu eğitimleri için başvurular alındı.  Temel fotoğrafçılık bilgileri, fotoğraf makinesiyle ilgili teknik bilgilerin anlatılacağı ve uygulamalı olarak fotoğrafların çekileceği kursa 107 vatandaş başvurdu.   İKİ GRUP OLUŞTURULDU   Ekim ayında başlaması planlanan Temel Fotoğrafçılık Kursu’na iki ayrı grup oluşturuldu. Haftada iki gün yapılacak eğitimlere 1. Grup, Pazar günü 10:00-12:30 ve Pazartesi günü 19:00-20:30 saatleri arasında; 2. Grup ise Pazar günü 13:00-15:30 ve Salı günü 19:00-20:30 saatleri arasında katılım sağlayacak. Başiskele Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçekleşecek kurs yaklaşık 3 ay sürecek.  Hem teorik hem de uygulamalı eğitimlerin verileceği kursu başarıyla tamamlayanlara sertifika da verilecek.   DUAYEN FOTOĞRAF SANATÇILARIYLA BULUŞMA   Başiskele Halk Eğitim’den uzman eğitmenin vereceği Temel Fotoğrafçılık Kursu’nda kursiyerler, ayrıca duayen fotoğrafçılarla da bir araya gelerek eğitimlerini daha da pekiştirme imkanı bulacaklar.   BAŞİSKELE BELEDİYESİ FOTOĞRAFÇILIK KULÜBÜ   Doğasıyla ve tarihi dokusuyla, keşfedilmeyi bekleyen daha birçok güzellikleriyle Kocaeli ve Marmara’nın cazibe merkezi olmaya devam eden Başiskele’nin tanıtımına büyük katkı sunacak Başiskele Belediyesi Fotoğrafçılık Kulübü’nün temelleri de bu kursla atılmış olacak. Temel Fotoğrafçılık Kursu’nu başarıyla tamamlayan geleceğin profesyonel fotoğrafçıları, Başiskele Belediyesi Fotoğrafçılık Kulübü’ne üye olabilecek.
Başiskele Belediyesi, fotoğraf sanatına meraklı vatandaşlar için Temel Fotoğrafçılık Kursu düzenliyor.

Başiskele Belediyesi ve Başiskele Halk Eğitim Müdürlüğü iş birliğiyle gerçekleştirilecek Temel Fotoğrafçılık Kursu eğitimleri için başvurular alındı.  Temel fotoğrafçılık bilgileri, fotoğraf makinesiyle ilgili teknik bilgilerin anlatılacağı ve uygulamalı olarak fotoğrafların çekileceği kursa 107 vatandaş başvurdu.

 

İKİ GRUP OLUŞTURULDU

 

Ekim ayında başlaması planlanan Temel Fotoğrafçılık Kursu’na iki ayrı grup oluşturuldu. Haftada iki gün yapılacak eğitimlere 1. Grup, Pazar günü 10:00-12:30 ve Pazartesi günü 19:00-20:30 saatleri arasında; 2. Grup ise Pazar günü 13:00-15:30 ve Salı günü 19:00-20:30 saatleri arasında katılım sağlayacak. Başiskele Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçekleşecek kurs yaklaşık 3 ay sürecek.  Hem teorik hem de uygulamalı eğitimlerin verileceği kursu başarıyla tamamlayanlara sertifika da verilecek.

 

DUAYEN FOTOĞRAF SANATÇILARIYLA BULUŞMA

 

Başiskele Halk Eğitim’den uzman eğitmenin vereceği Temel Fotoğrafçılık Kursu’nda kursiyerler, ayrıca duayen fotoğrafçılarla da bir araya gelerek eğitimlerini daha da pekiştirme imkanı bulacaklar.

 

BAŞİSKELE BELEDİYESİ FOTOĞRAFÇILIK KULÜBÜ

 

Doğasıyla ve tarihi dokusuyla, keşfedilmeyi bekleyen daha birçok güzellikleriyle Kocaeli ve Marmara’nın cazibe merkezi olmaya devam eden Başiskele’nin tanıtımına büyük katkı sunacak Başiskele Belediyesi Fotoğrafçılık Kulübü’nün temelleri de bu kursla atılmış olacak. Temel Fotoğrafçılık Kursu’nu başarıyla tamamlayan geleceğin profesyonel fotoğrafçıları, Başiskele Belediyesi Fotoğrafçılık Kulübü’ne üye olabilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.