LASTİK İŞ yılbaşı

BAŞİSKELE'NİN YOLLARI IŞIL IŞIL

BAŞİSKELE 12.12.2022 - 15:08, Güncelleme: 12.12.2022 - 15:08
 

BAŞİSKELE'NİN YOLLARI IŞIL IŞIL

Kocaeli’nin her geçen gün daha çok büyüyen ve gelişen en gözde ilçelerinden Başiskele’de ulaşım kalitesi ve konforu da artıyor. Yeni dekoratif aydınlatma direkleriyle Başiskele yolları ışıl ışıl oldu.

Doğaya saygılı insan odaklı belediyecilik hizmetleriyle Başiskele’ye değer katan Başiskele Belediyesi, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin de desteğiyle Barbaros Mahallesi’nin yollarını boydan boya yeniledi. Alt ve üst yapı çalışmalarıyla modern ve konforlu hale getirilen yollar dekoratif aydınlatma direkleriyle estetik görünüm kazandı.   YOLLAR DAHA KONFORLU VE GÜVENLİ HALE GETİRİLDİ   Barbaros Mahallesi Atatürk, Millet ve Pınar Caddeleri’nin alt yapı ve üst yapı çalışmalarını tamamlayan Büyükşehir Belediyesi ekipleri, kaldırım yenileme, orta refüj bordürlerinin de yenilenmesinin ardından asfaltlama çalışmalarını da kısa sürede tamamladı. Yaya ve araç trafiğinin daha güvenli ve konforlu hale getirilmesi için yol çizgileri de çekilerek araçların trafik akışı ve düzeni sağlandı. Yayaların yol güvenliği için de yaya geçiş çizgileri çizildi ve belirli bölgelere hız kesen kasisler yapıldı.   TASARRUFLU DEKORATİF AYDINLATMA DİREKLERİ   Üst yapı çalışmalarıyla ulaşım kalitesi artan Atatürk, Millet ve Pınar Caddeleri’nin yanı sıra Serdar Mahallesi Pasinler Caddesi’nin de dekoratif aydınlatma direkleri dikilerek kente estetik görünüm kazandırıldı. Elektrik hatları yer altına alınan caddelerde eski tip çelik aydınlatma direkleri kaldırılarak yerine modern ve estetik görünümlü aydınlatma direkleriyle rengarenk süslenen ve ışıl ışıl olan caddeler araç sürücüleri ve yayaların geceleri daha güvenli bir ulaşım sağlamalarının yanı sıra yeni teknoloji LED’li armatürlerle enerji tasarrufu da sağlayacak.   BAŞKAN ÖZLÜ’DEN BAŞKAN BÜYÜKAKIN’A TEŞEKKÜR    Başiskele’de Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan her bir çalışmayı yakından adım adım takip eden Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, ilçeye yapılan yatırımlardan dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın’a teşekkür etti.   Başkan Özlü, “Başiskele’miz her geçen gün gelişen ve değişen bir ilçe olarak vatandaşlarımız tarafından büyük rağbet görmeye devam ediyor. İlçemizin doğasına uygun kentleşmedeki artış ile birlikte ulaşım ağımızı genişletiyor, mevcut yollarımızın alt ve üst yapısını da buna paralel olarak iyileştiriyoruz. Halkımızın yaşam kalitelerini artıracak güzel işleri hep birlikte yapıyoruz. Bu kapsamda kentimizde ulaşım kalitesini de artırarak vatandaşlarımıza daha konforlu ve güvenli yolculuklar sağlıyoruz. Başiskele’mize büyük ulaşım yatırımları yaparak bizlere yeni prestijli caddeler kazandıran, kentimizin değerine değer katan başta Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Doç. Dr. Tahir Büyükakın’a ve ekibine, çalışmalar sırasında bizlere anlayış gösteren esnafımıza ve tüm hemşehrilerimize çok teşekkür ediyorum. Yeni prestijli caddelerimiz, gecesi de gündüzü gibi güzel ilçemize hayırlı olsun.” diye konuştu.   VATANDAŞLARDAN BÜYÜK BEĞENİ TOPLADI   Başiskele’nin görünümüne gece ve gündüz farklı bir hava katan kentin yeni prestijli caddeleri bölge esnafı ve vatandaşlar tarafından büyük beğeni topladı.
Kocaeli’nin her geçen gün daha çok büyüyen ve gelişen en gözde ilçelerinden Başiskele’de ulaşım kalitesi ve konforu da artıyor. Yeni dekoratif aydınlatma direkleriyle Başiskele yolları ışıl ışıl oldu.

Doğaya saygılı insan odaklı belediyecilik hizmetleriyle Başiskele’ye değer katan Başiskele Belediyesi, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin de desteğiyle Barbaros Mahallesi’nin yollarını boydan boya yeniledi. Alt ve üst yapı çalışmalarıyla modern ve konforlu hale getirilen yollar dekoratif aydınlatma direkleriyle estetik görünüm kazandı.

 

YOLLAR DAHA KONFORLU VE GÜVENLİ HALE GETİRİLDİ

 

Barbaros Mahallesi Atatürk, Millet ve Pınar Caddeleri’nin alt yapı ve üst yapı çalışmalarını tamamlayan Büyükşehir Belediyesi ekipleri, kaldırım yenileme, orta refüj bordürlerinin de yenilenmesinin ardından asfaltlama çalışmalarını da kısa sürede tamamladı. Yaya ve araç trafiğinin daha güvenli ve konforlu hale getirilmesi için yol çizgileri de çekilerek araçların trafik akışı ve düzeni sağlandı. Yayaların yol güvenliği için de yaya geçiş çizgileri çizildi ve belirli bölgelere hız kesen kasisler yapıldı.

 

TASARRUFLU DEKORATİF AYDINLATMA DİREKLERİ

 

Üst yapı çalışmalarıyla ulaşım kalitesi artan Atatürk, Millet ve Pınar Caddeleri’nin yanı sıra Serdar Mahallesi Pasinler Caddesi’nin de dekoratif aydınlatma direkleri dikilerek kente estetik görünüm kazandırıldı. Elektrik hatları yer altına alınan caddelerde eski tip çelik aydınlatma direkleri kaldırılarak yerine modern ve estetik görünümlü aydınlatma direkleriyle rengarenk süslenen ve ışıl ışıl olan caddeler araç sürücüleri ve yayaların geceleri daha güvenli bir ulaşım sağlamalarının yanı sıra yeni teknoloji LED’li armatürlerle enerji tasarrufu da sağlayacak.

 

BAŞKAN ÖZLÜ’DEN BAŞKAN BÜYÜKAKIN’A TEŞEKKÜR 

 

Başiskele’de Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan her bir çalışmayı yakından adım adım takip eden Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, ilçeye yapılan yatırımlardan dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın’a teşekkür etti.

 

Başkan Özlü, “Başiskele’miz her geçen gün gelişen ve değişen bir ilçe olarak vatandaşlarımız tarafından büyük rağbet görmeye devam ediyor. İlçemizin doğasına uygun kentleşmedeki artış ile birlikte ulaşım ağımızı genişletiyor, mevcut yollarımızın alt ve üst yapısını da buna paralel olarak iyileştiriyoruz. Halkımızın yaşam kalitelerini artıracak güzel işleri hep birlikte yapıyoruz. Bu kapsamda kentimizde ulaşım kalitesini de artırarak vatandaşlarımıza daha konforlu ve güvenli yolculuklar sağlıyoruz. Başiskele’mize büyük ulaşım yatırımları yaparak bizlere yeni prestijli caddeler kazandıran, kentimizin değerine değer katan başta Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Doç. Dr. Tahir Büyükakın’a ve ekibine, çalışmalar sırasında bizlere anlayış gösteren esnafımıza ve tüm hemşehrilerimize çok teşekkür ediyorum. Yeni prestijli caddelerimiz, gecesi de gündüzü gibi güzel ilçemize hayırlı olsun.” diye konuştu.

 

VATANDAŞLARDAN BÜYÜK BEĞENİ TOPLADI

 

Başiskele’nin görünümüne gece ve gündüz farklı bir hava katan kentin yeni prestijli caddeleri bölge esnafı ve vatandaşlar tarafından büyük beğeni topladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.