LASTİK İŞ yılbaşı

BU NASIL ZİHNİYET ?

SPOR 10.10.2021 - 19:05, Güncelleme: 10.10.2021 - 19:05
 

BU NASIL ZİHNİYET ?

.

Bu nasıl zihniyet? Milli maç arası nedeniyle Süper Lig ve 1. Lig’de bu hafta sonu müsabaka oynanmayacak. Kocaelispor sezonun onuncu haftasında oynayacağı Gençlerbirliği müsabakası hazırlıkları kapsamında Medipol Başakşehir ile bir hazırlık maçı oynadı. Bu gayet normal bir durum… Normal olmayan ise alınan çok ilginç bir karar var. Medipol Başakşehir’de Teknik Direktör Aykut Kocaman ile yollar ayrıldı ve ardından bir başka ünlü isim Emre Belezoğlu takımın başına getirildi. Kocaelispor ile oynanan hazırlık maçında Emre Belezoğlu takımının başında ilk kez bir müsabakada yer alacak. Medipol Başakşehir Kulübü, Kocaelispor teknik ekibinden bir konuda talepte bulunmuş… Bu hazırlık maçının basına kapalı olarak oynamak isteklerini iletmiş. Bizim teknik ekibimizde bu teklifi anında kabul etmiş. Akıl alır gibi değil. Bir hazırlık maçı basına neden kapatılır? Böyle bir teklifi Kocaelispor Teknik ekibi ve yönetimi nasıl kabul eder. Hiçbir dönemde yerel basın bu kadar hafife alınmamıştı… Bakalım daha neler göreceğiz… --------------- Mustafa hoca kendine gel Kocaelispor Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay ile Kocaelispor taraftarlarının arası bir türlü düzelmedi. Mustafa hoca müsabakaların ardından yaptığı basın açıklamalarında anlaşılabilir bir dil kullanmıyor. Çarpık açıklamalarda bulununca da basın mensupları onun saçma sapan açıklamalarını kendilerine göre yorumluyor. Mustafa Reşit Akçay, nasıl bir camianın başında teknik adam olarak bulunduğunun farkında değil. Hala kendisini Trabzon ilinin bir üçüncü lig takımının başında hissediyor. Mustafa Hocam kendine gel artık. Başında bulunduğun camianın müzesinde iki Türkiye Kupası, sayısız şampiyonluklar var. Şayet basın mensuplarının karşısında heyecan yapıp saçma sapan açıklamalar yapmaktan çekiniyorsan, bir basın danışmanı bul ve o danışman sizin adınıza gerekli açıklamaları yapsın, olsun bitsin. Camia içerisinde yönetim ve taraftarları karşı karşıya getirme çabasından vazgeç.        
.

Bu nasıl zihniyet?

Milli maç arası nedeniyle Süper Lig ve 1. Lig’de bu hafta sonu müsabaka oynanmayacak.

Kocaelispor sezonun onuncu haftasında oynayacağı Gençlerbirliği müsabakası hazırlıkları kapsamında Medipol Başakşehir ile bir hazırlık maçı oynadı.

Bu gayet normal bir durum…

Normal olmayan ise alınan çok ilginç bir karar var.

Medipol Başakşehir’de Teknik Direktör Aykut Kocaman ile yollar ayrıldı ve ardından bir başka ünlü isim Emre Belezoğlu takımın başına getirildi.

Kocaelispor ile oynanan hazırlık maçında Emre Belezoğlu takımının başında ilk kez bir müsabakada yer alacak.

Medipol Başakşehir Kulübü, Kocaelispor teknik ekibinden bir konuda talepte bulunmuş…

Bu hazırlık maçının basına kapalı olarak oynamak isteklerini iletmiş. Bizim teknik ekibimizde bu teklifi anında kabul etmiş.

Akıl alır gibi değil.

Bir hazırlık maçı basına neden kapatılır?

Böyle bir teklifi Kocaelispor Teknik ekibi ve yönetimi nasıl kabul eder.

Hiçbir dönemde yerel basın bu kadar hafife alınmamıştı…

Bakalım daha neler göreceğiz…

---------------

Mustafa hoca kendine gel

Kocaelispor Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay ile Kocaelispor taraftarlarının arası bir türlü düzelmedi.

Mustafa hoca müsabakaların ardından yaptığı basın açıklamalarında anlaşılabilir bir dil kullanmıyor.

Çarpık açıklamalarda bulununca da basın mensupları onun saçma sapan açıklamalarını kendilerine göre yorumluyor.

Mustafa Reşit Akçay, nasıl bir camianın başında teknik adam olarak bulunduğunun farkında değil.

Hala kendisini Trabzon ilinin bir üçüncü lig takımının başında hissediyor.

Mustafa Hocam kendine gel artık.

Başında bulunduğun camianın müzesinde iki Türkiye Kupası, sayısız şampiyonluklar var.

Şayet basın mensuplarının karşısında heyecan yapıp saçma sapan açıklamalar yapmaktan çekiniyorsan, bir basın danışmanı bul ve o danışman sizin adınıza gerekli açıklamaları yapsın, olsun bitsin.

Camia içerisinde yönetim ve taraftarları karşı karşıya getirme çabasından vazgeç.

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.