LASTİK İŞ yılbaşı

BÜYÜKAKIN: 13-0 ALLAH'IN İZNİ İLE OLACAK

SİYASET 26.11.2023 - 14:34, Güncelleme: 26.11.2023 - 14:34
 

BÜYÜKAKIN: 13-0 ALLAH'IN İZNİ İLE OLACAK

AKP'de temayyül yoklaması heyacanla devam ediyor. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın: "Baktığınızda genel seçimlerde cumhurbaşkanlığı seçimlerinde tüm ilçelerde bariz bir şekilde önde olduğumuz ortada 13-0 Allahın izni ile olacak" dedi.

Yerel seçim startının verilmesinin ardından iktidar partide belediye başkanları aday adayları 11 Kasım ve 22 Kasım'da AKP il binasında başvurularını tamamladı. Bugün AKP İl teşkilatı Kocaeli Kongre Merkezi'nde yerel seçim adaylarını 10.00 ve 17.00 aralığında gerçekleştirilen temayyülde yazdı. Temayülü AKP Grup Başkan Vekili Özlem Zengin yönetti. Zengin’in yanı sıra Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) ve Merkez Yürütme Kurulu Üyeleri ile milletvekillerinden oluşan komisyonlar yer aldı. Yoklamaya Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, AKP İl Başkanı Şahin Talus, AKP milletvekilleri, AKP ilçe belediye başkanları, AKP ilçe teşkilat başkanları ve partililer katıldı. TEŞEKKÜR ETTİ Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın: "Temayyül bizim geleneğimiz teşkilatlarımızın eğilimlerini ortaya çıkartmak için yapılan çalşma en isabetli kararı verebilmek için bir istişare mekanizması. En hayırlısını olmasını temenni ediyorum. Böyle fırtınalı zor bir günde teşkilatımızın heyacanı gerçekten takdire şayan her birine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Baktığınızda genel seçimlerde cumhurbaşkanlığı seçimlerinde tüm ilçelerde bariz bir şekilde önde olduğumuz ortada 13-0 Allahın izni ile olacak" dedi.
AKP'de temayyül yoklaması heyacanla devam ediyor. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın: "Baktığınızda genel seçimlerde cumhurbaşkanlığı seçimlerinde tüm ilçelerde bariz bir şekilde önde olduğumuz ortada 13-0 Allahın izni ile olacak" dedi.

Yerel seçim startının verilmesinin ardından iktidar partide belediye başkanları aday adayları 11 Kasım ve 22 Kasım'da AKP il binasında başvurularını tamamladı. Bugün AKP İl teşkilatı Kocaeli Kongre Merkezi'nde yerel seçim adaylarını 10.00 ve 17.00 aralığında gerçekleştirilen temayyülde yazdı. Temayülü AKP Grup Başkan Vekili Özlem Zengin yönetti. Zengin’in yanı sıra Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) ve Merkez Yürütme Kurulu Üyeleri ile milletvekillerinden oluşan komisyonlar yer aldı. Yoklamaya Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, AKP İl Başkanı Şahin Talus, AKP milletvekilleri, AKP ilçe belediye başkanları, AKP ilçe teşkilat başkanları ve partililer katıldı.

TEŞEKKÜR ETTİ
Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın: "Temayyül bizim geleneğimiz teşkilatlarımızın eğilimlerini ortaya çıkartmak için yapılan çalşma en isabetli kararı verebilmek için bir istişare mekanizması. En hayırlısını olmasını temenni ediyorum. Böyle fırtınalı zor bir günde teşkilatımızın heyacanı gerçekten takdire şayan her birine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Baktığınızda genel seçimlerde cumhurbaşkanlığı seçimlerinde tüm ilçelerde bariz bir şekilde önde olduğumuz ortada 13-0 Allahın izni ile olacak" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.