LASTİK İŞ yılbaşı

ÇAVDAR ''PARTİMİZE OLAN TEVECCÜH ARTIYOR''

SİYASET 07.07.2022 - 09:19, Güncelleme: 07.07.2022 - 09:19
 

ÇAVDAR ''PARTİMİZE OLAN TEVECCÜH ARTIYOR''

Milliyetçi Hareket Partisi Gölcük İlçe Başkanı Derya Çavdar, partilerinin çalışmaları ve üye katılım programları ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gölcük İlçe Başkanı Derya Çavdar, partilerinin çalışmaları ve üye katılım programları hakkında dün bazı açıklamalarda bulundu. Başkan Çavdar, yaptığı açıklamada “Partimizin binasını açtıktan sonra hızlı bir şekilde sahaya çıkarak seri ziyaretlerimizi gerçekleştirmeye başladık. Partimiz yeni yönetimi ile birlikte kurum ve kuruluşlara giderek kendimizi tanıttık ve yapacağımız çalışmalar hakkında bilgiler verdik. Bu anlamda hem yaptığımız ziyaretlere devam ediyor hem de partimize yapılan ziyaretlerde misafirlerimizle bir araya geliyoruz” dedi. ‘SORUNLARI, EKSİKLERİ BİLİYORUZ’ Sözlerini sürdüren Başkan Çavdar, “Yaptığımız kurum ziyaretlerinin yanı sıra, halkımız ve esnafımızla da bir araya geliyoruz. Bu dönem içerisinde partimize olan ilginin ve teveccühün sürekli olarak artış gösterdiğinin farkındayız. Belli bir ivme içerisinde olan partimiz, bu dönemde hızını daha da arttırarak halkımızın ve esnafımızın yanında olmaya devam ediyor. Sorunları, eksikleri biliyoruz. Halkımızın taleplerini not ediyoruz. İlerleyen dönemde farklı çalışmalarla sahadaki yerimizi daha da belli edeceğimizi ifade etmek isterim” ifadelerini kullandı. ‘BAYRAĞIMIZI DAHA DA YUKARIYA TAŞIYACAĞIZ’ Başkan Çavdar, açıklamasının devamında “Partimizin yönetimine geçtiğimiz günden bu yana üye çalışmalarımıza hızla devam ediyoruz. Bizim üye yaptığımız kişilerden çok daha fazlası partimize gelerek ailemize katılmak istiyor. Son olarak 174 kişilik bir üye katılım programı düzenlemiştik. Bunun yanı sıra, her gün partimize üye katılımları oluyor. Bunlar gerek kişi bazında, gerekse de toplu halde oluyor. Halkımızın ilgisinden gerçekten memnunuz. Partimizin bayrağını, halkımızdan ve üyelerimizden aldığımız güçle daha da yukarıya taşıyacağız” ifadelerine yer verdi. 
Milliyetçi Hareket Partisi Gölcük İlçe Başkanı Derya Çavdar, partilerinin çalışmaları ve üye katılım programları ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gölcük İlçe Başkanı Derya Çavdar, partilerinin çalışmaları ve üye katılım programları hakkında dün bazı açıklamalarda bulundu. Başkan Çavdar, yaptığı açıklamada “Partimizin binasını açtıktan sonra hızlı bir şekilde sahaya çıkarak seri ziyaretlerimizi gerçekleştirmeye başladık. Partimiz yeni yönetimi ile birlikte kurum ve kuruluşlara giderek kendimizi tanıttık ve yapacağımız çalışmalar hakkında bilgiler verdik. Bu anlamda hem yaptığımız ziyaretlere devam ediyor hem de partimize yapılan ziyaretlerde misafirlerimizle bir araya geliyoruz” dedi.

‘SORUNLARI, EKSİKLERİ BİLİYORUZ’

Sözlerini sürdüren Başkan Çavdar, “Yaptığımız kurum ziyaretlerinin yanı sıra, halkımız ve esnafımızla da bir araya geliyoruz. Bu dönem içerisinde partimize olan ilginin ve teveccühün sürekli olarak artış gösterdiğinin farkındayız. Belli bir ivme içerisinde olan partimiz, bu dönemde hızını daha da arttırarak halkımızın ve esnafımızın yanında olmaya devam ediyor. Sorunları, eksikleri biliyoruz. Halkımızın taleplerini not ediyoruz. İlerleyen dönemde farklı çalışmalarla sahadaki yerimizi daha da belli edeceğimizi ifade etmek isterim” ifadelerini kullandı.

‘BAYRAĞIMIZI DAHA DA YUKARIYA TAŞIYACAĞIZ’

Başkan Çavdar, açıklamasının devamında “Partimizin yönetimine geçtiğimiz günden bu yana üye çalışmalarımıza hızla devam ediyoruz. Bizim üye yaptığımız kişilerden çok daha fazlası partimize gelerek ailemize katılmak istiyor. Son olarak 174 kişilik bir üye katılım programı düzenlemiştik. Bunun yanı sıra, her gün partimize üye katılımları oluyor. Bunlar gerek kişi bazında, gerekse de toplu halde oluyor. Halkımızın ilgisinden gerçekten memnunuz. Partimizin bayrağını, halkımızdan ve üyelerimizden aldığımız güçle daha da yukarıya taşıyacağız” ifadelerine yer verdi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.