KBB hat 41
LASTİK İŞ yılbaşı

DAHİLİYE UZMANI DR.GÖKÇEN HALHALLI MEDAR HASTANESİ’NDE

SAĞLIK 31.01.2023 - 11:05, Güncelleme: 31.01.2023 - 11:05
 

DAHİLİYE UZMANI DR.GÖKÇEN HALHALLI MEDAR HASTANESİ’NDE

Sağlığınız El Üstünde sloganı ile 23 yıldır sağlık sektöründe emin adımlarla ilerleyen ve büyümeye devam eden Medar Hastaneleri, dahiliye uzmanı Dr. Gökçen Halhallı’yı kadrosuna dahil etti

Kocaeli’de 2 hastane, 1 Tıp merkezi Sakarya ve İstanbul lokasyonlarında bulunan hastaneleri ile “Sağlığınız El Üstünde” felsefesini ilke edinen ve kaliteli sağlık hizmeti sunma noktasında atılımlarına devam eden Medar Hastaneleri,  son olarak deneyimli dahiliye (iç hastalıkları) uzmanı Dr. Gökçen HALHALLI’yı hekim kadrosuna dahil ederek, alanında uzman hekimlerle nitelikli sağlık hizmeti sunmaya devam ediyor. Medar Hastaneleri’nin Gölcük lokasyonunda görev alacak olan Dr. Gökçen HALHALLI, iç hastalıkları alanında 13 yıllık deneyime sahip. Dahiliye uzmanı Dr. Gökçen HALHALLI kimdir? 1981 yılında Ağrı’da doğan  Dahiliye uzmanı Dr. Gökçen HALHALLI, 1998 -2004 yılları arasında Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde tıp eğitimi aldıktan sonra,  2006-2010 yıllarında Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde dahiliye ihtisasını tamamladı. 2010-2011 yıllarında Ankara Onkoloji Hastanesi’nde sonrasında 2011-2022 yılları arasında ise Kocaeli Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde dahiliye uzmanı olarak görev yaptı. Özellikle diyabet, hipertansiyon, hiperlipidemi, tiroid bozuklukları, sindirim sistemi hastalıkları, kas-iskelet sistemi hastalıkları, hematolojik hastalıklar, obezite, üst va alt solunum yolu hastalıkları ve sağlıklı yaşam konularıyla ilgilenen İç Hastalıkları uzmanı Dr. Gökçen HALHALLI, evli ve 3 çocuk annesi.
Sağlığınız El Üstünde sloganı ile 23 yıldır sağlık sektöründe emin adımlarla ilerleyen ve büyümeye devam eden Medar Hastaneleri, dahiliye uzmanı Dr. Gökçen Halhallı’yı kadrosuna dahil etti

Kocaeli’de 2 hastane, 1 Tıp merkezi Sakarya ve İstanbul lokasyonlarında bulunan hastaneleri ile “Sağlığınız El Üstünde” felsefesini ilke edinen ve kaliteli sağlık hizmeti sunma noktasında atılımlarına devam eden Medar Hastaneleri,  son olarak deneyimli dahiliye (iç hastalıkları) uzmanı Dr. Gökçen HALHALLI’yı hekim kadrosuna dahil ederek, alanında uzman hekimlerle nitelikli sağlık hizmeti sunmaya devam ediyor. Medar Hastaneleri’nin Gölcük lokasyonunda görev alacak olan Dr. Gökçen HALHALLI, iç hastalıkları alanında 13 yıllık deneyime sahip.

Dahiliye uzmanı Dr. Gökçen HALHALLI kimdir?

1981 yılında Ağrı’da doğan  Dahiliye uzmanı Dr. Gökçen HALHALLI, 1998 -2004 yılları arasında Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde tıp eğitimi aldıktan sonra,  2006-2010 yıllarında Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde dahiliye ihtisasını tamamladı. 2010-2011 yıllarında Ankara Onkoloji Hastanesi’nde sonrasında 2011-2022 yılları arasında ise Kocaeli Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde dahiliye uzmanı olarak görev yaptı.

Özellikle diyabet, hipertansiyon, hiperlipidemi, tiroid bozuklukları, sindirim sistemi hastalıkları, kas-iskelet sistemi hastalıkları, hematolojik hastalıklar, obezite, üst va alt solunum yolu hastalıkları ve sağlıklı yaşam konularıyla ilgilenen İç Hastalıkları uzmanı Dr. Gökçen HALHALLI, evli ve 3 çocuk annesi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.