KBB hat 41
LASTİK İŞ yılbaşı

DARICA GENÇLERBİRLİĞİ BÖLGESEL LİG'DE!

SPOR 28.04.2024 - 12:00, Güncelleme: 28.04.2024 - 12:05
 

DARICA GENÇLERBİRLİĞİ BÖLGESEL LİG'DE!

TFF 3.Lig'de yer alan takım Bölgesel Amatör Lig'e düştü.

3.Lig 3.Grup’ta yer alan Darıca Gençlerbirliği,  son maçında evinde Akhisarspor’u konuk etti.  Son haftaya düşme hattında giren Darıca Gençlerbirliği  rakibini 2-0 yenmesine rağmen, bu galibiyet yetmedi. Bayburtspor da, deplasmanda Fatsa Belediyespor’u 1-0 mağlup edince, Darıca GB BAL’a düştü. Darıca GB, 44.dakikada Yağız Gül, 57.dakikada Hozan Harman’ın attığı gollerle maçtan 2-0 galip ayrıldı. Bayburtspor da, deplasmanda 33.dakikada H.İbrahim Esen’in golüyle 1-0 kazandı. 25 puanla ligi tamamlayan Darıca GB, uzun yıllar sonra amatör kümeye düştü. 28 puana yükselen Bayburtspor ile ligde kaldı. Sarı-Yeşilli Darıca Gençlerbirliği 28 yıl aradan sonra bir kez daha amatör kümeye indi.
TFF 3.Lig'de yer alan takım Bölgesel Amatör Lig'e düştü.

3. Lig 3.Grup’ta yer alan Darıca Gençlerbirliği,  son maçında evinde Akhisarspor’u konuk etti. 

Son haftaya düşme hattında giren Darıca Gençlerbirliği  rakibini 2-0 yenmesine rağmen, bu galibiyet yetmedi. Bayburtspor da, deplasmanda Fatsa Belediyespor’u 1-0 mağlup edince, Darıca GB BAL’a düştü.

Darıca GB, 44.dakikada Yağız Gül, 57.dakikada Hozan Harman’ın attığı gollerle maçtan 2-0 galip ayrıldı. Bayburtspor da, deplasmanda 33.dakikada H.İbrahim Esen’in golüyle 1-0 kazandı. 25 puanla ligi tamamlayan Darıca GB, uzun yıllar sonra amatör kümeye düştü. 28 puana yükselen Bayburtspor ile ligde kaldı.

Sarı-Yeşilli Darıca Gençlerbirliği 28 yıl aradan sonra bir kez daha amatör kümeye indi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.