KBB hat 41
LASTİK İŞ yılbaşı

DEVA PARTİSİ GÖLCÜK İL BAŞKANINA TEPKİ OLARAK İSTİFA ETTİ

SİYASET 06.09.2023 - 13:20, Güncelleme: 06.09.2023 - 16:04
 

DEVA PARTİSİ GÖLCÜK İL BAŞKANINA TEPKİ OLARAK İSTİFA ETTİ

Deva Partisi gölcük ilçe Başkanı ersen Bilir ' Deva Partisi Kocaeli İl Başkanlığına yeni atanan il başkanı ile önümüzdeki süreçte Kocaeli ilinde siyasi çalışmalarda bir gelecek, bir başarı elde edileceğine inanmıyor, istifamızı bu gerekçeye dayandırıyoruz' diyerek yönetimi ile birlikte istifa etti.

DEVA Partisi Gölcük İlçe Başkanı Ersen Bilir, dün başkan ve yönetim kurulunun tüm üyeleri olarak partilerinden istifa ettiklerini dile getirdi. Başkan Bilir, konu hakkındaki açıklamasında “Kuruluşundan itibaren yer aldığım ve son iki yıldır da Gölcük İlçe Başkanlık görevini yürüttüğüm partimizden, DEVA Partisi İlçe Yönetim Kurulu Toplantısı’nda oy birliği ile aldığımız karar gereğince Gölcük İlçe Başkanlığı ve Gölcük İlçe Yöneticiliği görevlerimizden topluca istifa ettiğimizi ilan ediyoruz” dedi. ‘BAŞARI ELDE EDİLECEĞİNE İNANMIYORUZ’ Bilir, açıklamasına devam ederek “DEVA Partisi’ne ve Genel Başkanımız Sayın Ali Babacan’a gönül bağımız devam etmekle birlikte, Genel Merkezimizin almış olduğu karar neticesinde DEVA Partisi Kocaeli İl Başkanlığı’na yeni atanan il başkanı ile önümüzdeki süreçte Kocaeli ilinde siyasi çalışmalarda bir gelecek, bir başarı elde edileceğine inanmıyoruz. Vermiş olduğumuz istifamızı da bu gerekçeye dayandırıyoruz” dedi. ‘HAKLI GURURU YAŞADIK’ Sözlerine son veren Bilir, “Bugüne kadar DEVA Partisi Kocaeli Teşkilatları arasında Gölcük İlçe Teşkilatı olarak siyasi çalışmalarda her zaman en başarılı ilçeler arasında yer almanın haklı gururunu yaşadık. İktidarın gücüne rağmen bu başarıları sağlayan, Gölcük’te seçmen sayısının yüzde biri oranında üye hedefine ulaştıran, bir aile ortamında olmamıza katkı sağlayan birlikte yol yürüdüğüm ilçe yönetim kurulu arkadaşlarım, mahalle başkanlarım ve DEVA Partisi’ne gönül ve emek veren tüm dostlarıma yürekten teşekkür ediyorum. Kamuoyuna saygıyla arz ederim” dedi.
Deva Partisi gölcük ilçe Başkanı ersen Bilir ' Deva Partisi Kocaeli İl Başkanlığına yeni atanan il başkanı ile önümüzdeki süreçte Kocaeli ilinde siyasi çalışmalarda bir gelecek, bir başarı elde edileceğine inanmıyor, istifamızı bu gerekçeye dayandırıyoruz' diyerek yönetimi ile birlikte istifa etti.

DEVA Partisi Gölcük İlçe Başkanı Ersen Bilir, dün başkan ve yönetim kurulunun tüm üyeleri olarak partilerinden istifa ettiklerini dile getirdi. Başkan Bilir, konu hakkındaki açıklamasında “Kuruluşundan itibaren yer aldığım ve son iki yıldır da Gölcük İlçe Başkanlık görevini yürüttüğüm partimizden, DEVA Partisi İlçe Yönetim Kurulu Toplantısı’nda oy birliği ile aldığımız karar gereğince Gölcük İlçe Başkanlığı ve Gölcük İlçe Yöneticiliği görevlerimizden topluca istifa ettiğimizi ilan ediyoruz” dedi.

‘BAŞARI ELDE EDİLECEĞİNE İNANMIYORUZ’

Bilir, açıklamasına devam ederek “DEVA Partisi’ne ve Genel Başkanımız Sayın Ali Babacan’a gönül bağımız devam etmekle birlikte, Genel Merkezimizin almış olduğu karar neticesinde DEVA Partisi Kocaeli İl Başkanlığı’na yeni atanan il başkanı ile önümüzdeki süreçte Kocaeli ilinde siyasi çalışmalarda bir gelecek, bir başarı elde edileceğine inanmıyoruz. Vermiş olduğumuz istifamızı da bu gerekçeye dayandırıyoruz” dedi.

‘HAKLI GURURU YAŞADIK’

Sözlerine son veren Bilir, “Bugüne kadar DEVA Partisi Kocaeli Teşkilatları arasında Gölcük İlçe Teşkilatı olarak siyasi çalışmalarda her zaman en başarılı ilçeler arasında yer almanın haklı gururunu yaşadık. İktidarın gücüne rağmen bu başarıları sağlayan, Gölcük’te seçmen sayısının yüzde biri oranında üye hedefine ulaştıran, bir aile ortamında olmamıza katkı sağlayan birlikte yol yürüdüğüm ilçe yönetim kurulu arkadaşlarım, mahalle başkanlarım ve DEVA Partisi’ne gönül ve emek veren tüm dostlarıma yürekten teşekkür ediyorum. Kamuoyuna saygıyla arz ederim” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.