LASTİK İŞ yılbaşı

DOĞANTEPE KADIRGA ŞENLİKLERİ'NDE DOYASIYA EĞLENİLDİ

KÜLTÜR-SANAT 25.07.2022 - 12:58, Güncelleme: 26.07.2022 - 10:10
 

DOĞANTEPE KADIRGA ŞENLİKLERİ'NDE DOYASIYA EĞLENİLDİ

Başiskele Belediyesi tarafından düzenlenen Doğantepe Kadırga Şenlikleri'nde eğlenceye doyuldu.

Karadeniz müziğinin güçlü seslerinin sahne aldığı Doğantepe Kadırga Şenlikleri, 3 gün boyunca eğlenceli anlara sahne oldu. Başiskele Belediyesi’nin ev sahipliğinde Hamza Dağı eteklerinde Paşadağ Mahallesi’nde 22 Temmuz Cuma günü başlayan etkinlikte 3 gün boyunca Karadeniz rüzgârları esti.   YOĞUN KATILIM   Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü başta olmak üzere belediye meclis üyeleri, siyasi parti temsilcileri, muhtarlar ve 7'den 77'ye binlerce vatandaşın katılım gösterdiği etkinlikte hep birlikte eğlenceli vakitler geçirildi.   KARADENİZ MÜZİĞİNİN GÜÇLÜ SESLERİ SAHNE ALDILAR   Eğlencenin doruğa ulaştığı Doğantepe Kadırga Şenliği’nde Karadeniz müziğinin güçlü sesleri Recebim, Bedirhan, Mehmet Durak, Yasemin Yıldız, Mehmet Tak, Sebihan Altunay, Sultan Bekçi, Hayri Yaşar Karagülle, Akçaabatlı Şenol ve Onur Özkan sahne aldılar.   HEP BİRLİKTE SAATLERCE HORONLAR ÇEKİLDİ   Sahneye çıkan sanatçılara yoğun ilgi gösteren müzikseverler, sanatçıların şarkı ve türkülerine eşlik ederken, kemençenin ritmine kendini kaptıran Kocaelililer saatlerce horon çektiler.   BAŞKAN ÖZLÜ HEMŞEHRİLERİNİN NEŞESİNE ORTAK OLDU   Başiskele genelinde sahada devam eden işleri yakından takip eden Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, fırsat buldukça kadırga şenliklerine katılım göstererek hemşehrilerinin neşesine ortak oldu. Kocaelili hemşehrileriyle bir araya gelen Başkan Özlü, onlarla hasbihal etti ve bazen de komşularıyla horonlar çekti.  Çocuklar ile de özel olarak ilgilenen Başkan M. Yasin Özlü, her zaman olduğu gibi etkinliğe katılan çocukların yine yüzlerinin gülümsemesine vesile oldu.   ÇOCUKLAR İÇİN DE EĞLENCE   7'den 77'ye kadın erkek çoluk çocuk herkesin yoğun ilgi gösterdiği şenlikte, etkinlik alanına Başiskele Belediyesi tarafından kurulan devasa büyüklükteki şişme parkta çocuklar gönüllerince ve güvenli bir şekilde oyunlar oynadılar.
Başiskele Belediyesi tarafından düzenlenen Doğantepe Kadırga Şenlikleri'nde eğlenceye doyuldu.

Karadeniz müziğinin güçlü seslerinin sahne aldığı Doğantepe Kadırga Şenlikleri, 3 gün boyunca eğlenceli anlara sahne oldu. Başiskele Belediyesi’nin ev sahipliğinde Hamza Dağı eteklerinde Paşadağ Mahallesi’nde 22 Temmuz Cuma günü başlayan etkinlikte 3 gün boyunca Karadeniz rüzgârları esti.

 

YOĞUN KATILIM

 

Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü başta olmak üzere belediye meclis üyeleri, siyasi parti temsilcileri, muhtarlar ve 7'den 77'ye binlerce vatandaşın katılım gösterdiği etkinlikte hep birlikte eğlenceli vakitler geçirildi.

 

KARADENİZ MÜZİĞİNİN GÜÇLÜ SESLERİ SAHNE ALDILAR

 

Eğlencenin doruğa ulaştığı Doğantepe Kadırga Şenliği’nde Karadeniz müziğinin güçlü sesleri Recebim, Bedirhan, Mehmet Durak, Yasemin Yıldız, Mehmet Tak, Sebihan Altunay, Sultan Bekçi, Hayri Yaşar Karagülle, Akçaabatlı Şenol ve Onur Özkan sahne aldılar.

 

HEP BİRLİKTE SAATLERCE HORONLAR ÇEKİLDİ

 

Sahneye çıkan sanatçılara yoğun ilgi gösteren müzikseverler, sanatçıların şarkı ve türkülerine eşlik ederken, kemençenin ritmine kendini kaptıran Kocaelililer saatlerce horon çektiler.

 

BAŞKAN ÖZLÜ HEMŞEHRİLERİNİN NEŞESİNE ORTAK OLDU

 

Başiskele genelinde sahada devam eden işleri yakından takip eden Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, fırsat buldukça kadırga şenliklerine katılım göstererek hemşehrilerinin neşesine ortak oldu. Kocaelili hemşehrileriyle bir araya gelen Başkan Özlü, onlarla hasbihal etti ve bazen de komşularıyla horonlar çekti.  Çocuklar ile de özel olarak ilgilenen Başkan M. Yasin Özlü, her zaman olduğu gibi etkinliğe katılan çocukların yine yüzlerinin gülümsemesine vesile oldu.

 

ÇOCUKLAR İÇİN DE EĞLENCE

 

7'den 77'ye kadın erkek çoluk çocuk herkesin yoğun ilgi gösterdiği şenlikte, etkinlik alanına Başiskele Belediyesi tarafından kurulan devasa büyüklükteki şişme parkta çocuklar gönüllerince ve güvenli bir şekilde oyunlar oynadılar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.