KBB hat 41
LASTİK İŞ yılbaşı

HER AKŞAM 20.00-20.30 SAATLERİ ARASI AİLE İLE KİTAP OKUMA SAATİ

EĞİTİM 13.03.2023 - 13:26, Güncelleme: 13.03.2023 - 13:26
 

HER AKŞAM 20.00-20.30 SAATLERİ ARASI AİLE İLE KİTAP OKUMA SAATİ

Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yürütücülüğünde, Gölcük Kaymakamlığı ve Gölcük Belediyesi işbirliğinde hazırlanan “Kitaplarla Keşfedilen Yollar” projesi 6 Mart itibariyle başladı.

Proje kapsamında her akşam 20.00-20.30 saatleri aile ile kitap okuma saati olarak belirlendi. İlçe Milli Eğitim Müdürü Caferi Tayyar Mert de proje kapsamında aileleri ziyaret ederek kitap okuma etkinliğine katıldı. “Öğrencilerin evlerini ziyaret etmeye başladık” Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürü Caferi Tayyar Mert, ‘Kitaplarla Keşfedilen Yollar Projesi’ kapsamında çocukların aileleri ile birlikte her akşam 20.00 ile 20.30 saatleri arasında kitap okumaya teşvik etmek amacıyla başlattıkları projenin 6 Mart itibariyle başladığını ifade ederek, “Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yürütücülüğünde, Gölcük Kaymakamlığı ve Gölcük Belediyesi işbirliğinde hazırlanan ‘Kitaplarla Keşfedilen Yollar Projesi’, 6 Mart tarihi itibariyle başladı. Bu kapsamda öğrencilerimiz, aileleri ile birlikte kitaplarını, belirlenen saatlerde okuyarak aile içerisinde kitap okuma alışkanlığı pekiştiriliyor. Şahsen ben ve proje ekibinde bulunan Ömer Seyfettin Ortaokulu Müdürü Sayın Hakkı Şimşek, Şehit Cengiz Topel İlkokulu Müdürü Sayın Güney Yılmaz, Değirmendere Uğur Mumcu Ortaokulu Müdürü Sayın Halil Kocatürk ve gönüllü öğretmenlerin de katılımı ile proje kapsamında, 20.00-20.30 saatleri arasında, Gölcük’te bulunan okullarda öğrenim gören öğrencilerin evlerini ziyaret etmeye başladık” dedi. “Projeye destek vermek için aile ile kitap okuma etkinlikleri, sosyal medyada #gölcükokuyor etiketi ile paylaşılabilir” Sözlerine devam eden Müdür Mert, “Projenin etkinliklerinden biri olan ‘Ailemle Okuyorum’ etkinliği kapsamında, her akşam 20.00-20.30 saatleri, aile ile kitap okuma saati olarak belirlenmiştir. Aileler başta olmak üzere toplumun birçok kesimine okullar yoluyla ulaşarak öğrencilerimizde okuma kültürünü artırma ve onlara okumanın önemine ilişkin farkındalık kazandırma sürecinde birlikte hareket etmeyi amaçladık. Öğrencilerin yakın çevrelerindeki yetişkinlerle kitap okumaları konusunun örnek teşkil edebileceği düşünerek ilçemizdeki tüm halkımızın bu sürece katkı sağlamasını bekliyoruz. Projeye destek vermek için aile ile kitap okuma etkinlikleri, sosyal medyada #gölcükokuyor etiketi ile paylaşılabilir. Çocuklarımızın okuma alışkanlığını kazanması, onların boş vakitlerini daha iyi bir şekilde değerlendirmelerinin de önünü açacaktır” dedi.  TOLGA  ATAR
Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yürütücülüğünde, Gölcük Kaymakamlığı ve Gölcük Belediyesi işbirliğinde hazırlanan “Kitaplarla Keşfedilen Yollar” projesi 6 Mart itibariyle başladı.

Proje kapsamında her akşam 20.00-20.30 saatleri aile ile kitap okuma saati olarak belirlendi. İlçe Milli Eğitim Müdürü Caferi Tayyar Mert de proje kapsamında aileleri ziyaret ederek kitap okuma etkinliğine katıldı.

“Öğrencilerin evlerini ziyaret etmeye başladık”

Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürü Caferi Tayyar Mert, ‘Kitaplarla Keşfedilen Yollar Projesi’ kapsamında çocukların aileleri ile birlikte her akşam 20.00 ile 20.30 saatleri arasında kitap okumaya teşvik etmek amacıyla başlattıkları projenin 6 Mart itibariyle başladığını ifade ederek, “Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yürütücülüğünde, Gölcük Kaymakamlığı ve Gölcük Belediyesi işbirliğinde hazırlanan ‘Kitaplarla Keşfedilen Yollar Projesi’, 6 Mart tarihi itibariyle başladı. Bu kapsamda öğrencilerimiz, aileleri ile birlikte kitaplarını, belirlenen saatlerde okuyarak aile içerisinde kitap okuma alışkanlığı pekiştiriliyor. Şahsen ben ve proje ekibinde bulunan Ömer Seyfettin Ortaokulu Müdürü Sayın Hakkı Şimşek, Şehit Cengiz Topel İlkokulu Müdürü Sayın Güney Yılmaz, Değirmendere Uğur Mumcu Ortaokulu Müdürü Sayın Halil Kocatürk ve gönüllü öğretmenlerin de katılımı ile proje kapsamında, 20.00-20.30 saatleri arasında, Gölcük’te bulunan okullarda öğrenim gören öğrencilerin evlerini ziyaret etmeye başladık” dedi.

“Projeye destek vermek için aile ile kitap okuma etkinlikleri, sosyal medyada #gölcükokuyor etiketi ile paylaşılabilir”

Sözlerine devam eden Müdür Mert, “Projenin etkinliklerinden biri olan ‘Ailemle Okuyorum’ etkinliği kapsamında, her akşam 20.00-20.30 saatleri, aile ile kitap okuma saati olarak belirlenmiştir. Aileler başta olmak üzere toplumun birçok kesimine okullar yoluyla ulaşarak öğrencilerimizde okuma kültürünü artırma ve onlara okumanın önemine ilişkin farkındalık kazandırma sürecinde birlikte hareket etmeyi amaçladık. Öğrencilerin yakın çevrelerindeki yetişkinlerle kitap okumaları konusunun örnek teşkil edebileceği düşünerek ilçemizdeki tüm halkımızın bu sürece katkı sağlamasını bekliyoruz. Projeye destek vermek için aile ile kitap okuma etkinlikleri, sosyal medyada #gölcükokuyor etiketi ile paylaşılabilir. Çocuklarımızın okuma alışkanlığını kazanması, onların boş vakitlerini daha iyi bir şekilde değerlendirmelerinin de önünü açacaktır” dedi. 

TOLGA  ATAR

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.