LASTİK İŞ yılbaşı

İKTİDARIN MARKETİNDE RAFLAR BOMBOŞ

SİYASET 18.08.2022 - 11:46, Güncelleme: 18.08.2022 - 11:46
 

İKTİDARIN MARKETİNDE RAFLAR BOMBOŞ

Yeniden refah partisi Kocaeli il başkanı Mehmet Aras basının karşısına geçti, iktidara verdi veriştirdi.

İktidarın market fiyatlarını dengeye getirmek için açtığı gıda marketinin çöktüğünü, raflarında mal kalmadığını kendi çektiği fotoğraflarla anlattı. Aras; “hayat pahalılığı aldı yürüdü, iktidarın açtığı marketler satmaya mal bulamıyor. Temel tüketim maddeleri bile bu marketlerin stoklarında yok, vatandaşa ucuz mal satacağız dediler, satmaya mal bulamıyorlar.” Aras iktidara; birinciydiniz yirmi birinci oldunuz. 2023’te yok olacaksınız dedi. DERDİNİZ OY TOPLAMAKSA, CEMEVLERİNİ DEĞİL, AŞEVLERİNİ ZİYARET EDİN. İktidarın cemevi açılımına da değinen Aras; “bu konuda atılan samimi adımların ülkemiz için her zaman hayır getireceğine inanıyorum. Bu konular seçim yatırımı yapılamayacak kadar ciddi ve önemlidir. Ama ülkemizin birinci gündemi geçim sıkıntısıdır. O yüzden eğer oy hesabı ile ziyaret yapılıyorsa aşevlerini ziyaret etmek, Cemevlerini ziyaret etmekten daha fazla oy getirir. Çünkü orası daha kalabalık, çünkü vatandaş aç” Dedi.  
Yeniden refah partisi Kocaeli il başkanı Mehmet Aras basının karşısına geçti, iktidara verdi veriştirdi.

İktidarın market fiyatlarını dengeye getirmek için açtığı gıda marketinin çöktüğünü, raflarında mal kalmadığını kendi çektiği fotoğraflarla anlattı. Aras; “hayat pahalılığı aldı yürüdü, iktidarın açtığı marketler satmaya mal bulamıyor. Temel tüketim maddeleri bile bu marketlerin stoklarında yok, vatandaşa ucuz mal satacağız dediler, satmaya mal bulamıyorlar.”

Aras iktidara; birinciydiniz yirmi birinci oldunuz. 2023’te yok olacaksınız dedi.

DERDİNİZ OY TOPLAMAKSA, CEMEVLERİNİ DEĞİL, AŞEVLERİNİ ZİYARET EDİN.

İktidarın cemevi açılımına da değinen Aras; “bu konuda atılan samimi adımların ülkemiz için her zaman hayır getireceğine inanıyorum. Bu konular seçim yatırımı yapılamayacak kadar ciddi ve önemlidir. Ama ülkemizin birinci gündemi geçim sıkıntısıdır. O yüzden eğer oy hesabı ile ziyaret yapılıyorsa aşevlerini ziyaret etmek, Cemevlerini ziyaret etmekten daha fazla oy getirir. Çünkü orası daha kalabalık, çünkü vatandaş aç” Dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.