LASTİK İŞ yılbaşı

İL BAŞKANLARI MASA KURUYOR

SİYASET 08.10.2021 - 14:42, Güncelleme: 08.10.2021 - 14:42
 

İL BAŞKANLARI MASA KURUYOR

Muhalif partilerin il başkanları masa kuruyor. CHP, İYİ Parti, SP, DP, DEVA ve Gelecek Partisi il başkanları bu masada olacak. Her kahvaltıyı bir başkan organize edecek

MASA DAĞILMIŞTI 15 Temmuz Darbe Girişimi’nin ardından dönemin SP İl Başkanı Sinan Ejderoğlu’nun çağrısıyla iktidar ve muhalefet partilerinin il başkanları “il başkanları masası” kurmuş ve yaklaşık 2 yıl boyunca haftalık toplantılar yapılmıştı. Daha sonra ise özellikle CHP tabanından gelen eleştiriler nedeniyle bu masa dağılmıştı. YILDIZLI KONUŞTU CHP İl Başkanı Harun Yıldız, TV41’deki “7 Artı” programında, muhalefet partilerin il başkanları olarak bir araya geleceklerini açıkladı. Yıldızlı, “Biz zaten Şanbaz Yıldız’la böyle bir organizasyonu konuşuyorduk. Zafer Mutlu arayınca vesile oldu. CHP, İYİ Parti, SP, DP, DEVA ve Gelecek Partisi davetli olacak. Bir araya gelip kentle ilgili konuşacağız” dedi. 6 PARTİ VAR DAHA sonra ise gazetemize konuşan Yıldızlı, “Kent ve ülke gündemini konuşacağımız bir toplantı olacak. Bilindiği gibi bu 6 partinin genel merkezleri başta anayasa olmak üzere çeşitli konuları birlikte masaya yatırıyor. Biz de burada bir araya geleceğiz. Bu toplantıların devam edip etmeyeceği ile ilgili benim bir şey söylemem doğru olmaz” dedi.
Muhalif partilerin il başkanları masa kuruyor. CHP, İYİ Parti, SP, DP, DEVA ve Gelecek Partisi il başkanları bu masada olacak. Her kahvaltıyı bir başkan organize edecek

MASA DAĞILMIŞTI

15 Temmuz Darbe Girişimi’nin ardından dönemin SP İl Başkanı Sinan Ejderoğlu’nun çağrısıyla iktidar ve muhalefet partilerinin il başkanları “il başkanları masası” kurmuş ve yaklaşık 2 yıl boyunca haftalık toplantılar yapılmıştı. Daha sonra ise özellikle CHP tabanından gelen eleştiriler nedeniyle bu masa dağılmıştı.

YILDIZLI KONUŞTU

CHP İl Başkanı Harun Yıldız, TV41’deki “7 Artı” programında, muhalefet partilerin il başkanları olarak bir araya geleceklerini açıkladı. Yıldızlı, “Biz zaten Şanbaz Yıldız’la böyle bir organizasyonu konuşuyorduk. Zafer Mutlu arayınca vesile oldu. CHP, İYİ Parti, SP, DP, DEVA ve Gelecek Partisi davetli olacak. Bir araya gelip kentle ilgili konuşacağız” dedi.

6 PARTİ VAR

DAHA sonra ise gazetemize konuşan Yıldızlı, “Kent ve ülke gündemini konuşacağımız bir toplantı olacak. Bilindiği gibi bu 6 partinin genel merkezleri başta anayasa olmak üzere çeşitli konuları birlikte masaya yatırıyor. Biz de burada bir araya geleceğiz. Bu toplantıların devam edip etmeyeceği ile ilgili benim bir şey söylemem doğru olmaz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.