KBB hat 41
LASTİK İŞ yılbaşı

KANDIRA BELEDİYE BAŞKANINDAN GRİ PASAPORT AÇIKLAMASI

GÜNDEM 12.07.2021 - 16:24, Güncelleme: 12.07.2021 - 16:24
 

KANDIRA BELEDİYE BAŞKANINDAN GRİ PASAPORT AÇIKLAMASI

Gündeme gelen Kandıra Belediyesi’nin yurtdışına gönderdiği, dönmeyenleri İYİ Parti Grup Başkanvekili Fevzi Canbaz sordu. Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan ise, “Çıkan neyse boyumuz ince ama biz yanlış bir şey yapmadık” dedi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Temmuz ayı meclis toplantısı bugün Kocaeli Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi. Başkanvekili Yaşar Çakmak’ın başkanlığında toplanan mecliste 98 gündem maddesi görüşülüp karara bağlandı. Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’ın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın davetiyle Ankara’da olduğu öğrenildi. Çakmak, bütün vatandaşları 15 Temmuz kutlamalarına çağırdı. "DOĞRU BİR İŞ YAPILMIYOR" Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan Kandıra Belediyesi’nin yurtdışına gönderdiği ancak dönmeyen sporcularla ilgili yaptığı konuşmada,” Kandıra konusunda diğer tüm belediyeler gibi elindeki mevzuat gereği yurtdışına gönderdiği, göndermekte de karar aldığı oylamalardan sonra yapılan bir uygulamadır. Meclisten oy birliğiyle geçti. Sizin arkadaşlarınız da vardı. Millet İttifakı’nın bizim için, Kocaeli için değerli olan Kocaelispor’a başkanlık yapmış ve geçmiş dönemlerde CHP’den belediye başkanlığı yapan Turan Sarı’nın getirdiği bir konuydu bu. Biz de bunun doğrultusunda baktık ve onay verdik. Dönüp dönmeme konuları içişleri bakanlığının, müfettişlerin yaptığı soruşturmalar var. Evet dönmeyenler var. Kararı İçişleri Bakanlığı verecektir. Türkiye Cumhuriyeti’nin yasaları vardır. Çıkan neyse boyumuz ince ama biz yanlış bir şey yapmadık. Yanlış bir şey yapmışız gibi lanse etmeye gerek yok. Doğru bir iş yapılmıyor” dedi.
Gündeme gelen Kandıra Belediyesi’nin yurtdışına gönderdiği, dönmeyenleri İYİ Parti Grup Başkanvekili Fevzi Canbaz sordu. Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan ise, “Çıkan neyse boyumuz ince ama biz yanlış bir şey yapmadık” dedi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Temmuz ayı meclis toplantısı bugün Kocaeli Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi. Başkanvekili Yaşar Çakmak’ın başkanlığında toplanan mecliste 98 gündem maddesi görüşülüp karara bağlandı. Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’ın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın davetiyle Ankara’da olduğu öğrenildi. Çakmak, bütün vatandaşları 15 Temmuz kutlamalarına çağırdı.

"DOĞRU BİR İŞ YAPILMIYOR"
Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan Kandıra Belediyesi’nin yurtdışına gönderdiği ancak dönmeyen sporcularla ilgili yaptığı konuşmada,” Kandıra konusunda diğer tüm belediyeler gibi elindeki mevzuat gereği yurtdışına gönderdiği, göndermekte de karar aldığı oylamalardan sonra yapılan bir uygulamadır. Meclisten oy birliğiyle geçti. Sizin arkadaşlarınız da vardı. Millet İttifakı’nın bizim için, Kocaeli için değerli olan Kocaelispor’a başkanlık yapmış ve geçmiş dönemlerde CHP’den belediye başkanlığı yapan Turan Sarı’nın getirdiği bir konuydu bu. Biz de bunun doğrultusunda baktık ve onay verdik. Dönüp dönmeme konuları içişleri bakanlığının, müfettişlerin yaptığı soruşturmalar var. Evet dönmeyenler var. Kararı İçişleri Bakanlığı verecektir. Türkiye Cumhuriyeti’nin yasaları vardır. Çıkan neyse boyumuz ince ama biz yanlış bir şey yapmadık. Yanlış bir şey yapmışız gibi lanse etmeye gerek yok. Doğru bir iş yapılmıyor” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.