LASTİK İŞ yılbaşı

KARAMÜRSEL YEŞİL SİYAHA BÜRÜNDÜ

KARAMÜRSEL 28.05.2021 - 12:47, Güncelleme: 28.05.2021 - 12:47
 

KARAMÜRSEL YEŞİL SİYAHA BÜRÜNDÜ

Tüm Kocaeli’de olduğu Karamürsel’de de nefesler tutuldu. Kocaelispor ezeli rakibimiz Sakarya spor ile 2.Lig Play-Off finalinde karşılaşacak. Maç sonrası kazanan takım 1.lige çıkacak.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr. Tahir Büyükakın ve Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, Kocaelispor’a destek vererek Karamürsel’i yeşil-siyah Kocaelispor bayraklarıyla donattı. Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, bu akşam İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadı’nda saat 20.00’de başlayacak olan maçı sabırsızlıkla beklediklerini belirterek; “Tüm Kocaeli’de olduğu gibi Karamürsel’de de nefesler tutuldu. Kocaelispor birinci lig hasretine 13 yıl sonra kavuşacak ve 2.lig şampiyonu olarak 1.lige çıkan takım olacak” dedi.
Tüm Kocaeli’de olduğu Karamürsel’de de nefesler tutuldu. Kocaelispor ezeli rakibimiz Sakarya spor ile 2.Lig Play-Off finalinde karşılaşacak. Maç sonrası kazanan takım 1.lige çıkacak.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr. Tahir Büyükakın ve Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, Kocaelispor’a destek vererek Karamürsel’i yeşil-siyah Kocaelispor bayraklarıyla donattı.

Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, bu akşam İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadı’nda saat 20.00’de başlayacak olan maçı sabırsızlıkla beklediklerini belirterek; “Tüm Kocaeli’de olduğu gibi Karamürsel’de de nefesler tutuldu. Kocaelispor birinci lig hasretine 13 yıl sonra kavuşacak ve 2.lig şampiyonu olarak 1.lige çıkan takım olacak” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.