KBB hat 41
LASTİK İŞ yılbaşı

KARAVAN ZULASINDA 200 BİN HAP YAKALANDI !

ASAYİŞ 28.06.2022 - 13:12, Güncelleme: 28.06.2022 - 13:19
 

KARAVAN ZULASINDA 200 BİN HAP YAKALANDI !

Kocaeli EMniyet Müdürlüğü narkotik ekiplerince bir karavanıhn zulasına gizlenmiş halde binlerce uyuşturuc hap ve esrar ele geçirildi.

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklama şöyle "Emniyet Müdürlüğümüzce Uyuşturucu Madde İmal ve Ticaretinin engellenmesine yönelik yapılan çalışmalar neticesinde;  28.06.2022 günü karavan tipi araçta yapılan aramada, aracın mutfak kısmına zulalanmış vaziyette 67 kilogram 434 gram gelen 200.000 adet ecstasy hap, 20 kilogram 540 gram takoz esrar ve 1 paket kenevir tohumu ele geçirilmiş, Konu ile ilgili O.P. isimli 1 şahıs yakalanarak gerekli tahkikata başlanmıştır. Kocaeli Emniyet Müdürlüğü olarak ilimiz genelinde suçun önlenmesi ve faillerinin yakalanmasına yönelik çalışmalarımız kararlılıkla sürdürülecektir."
Kocaeli EMniyet Müdürlüğü narkotik ekiplerince bir karavanıhn zulasına gizlenmiş halde binlerce uyuşturuc hap ve esrar ele geçirildi.

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklama şöyle

"Emniyet Müdürlüğümüzce Uyuşturucu Madde İmal ve Ticaretinin engellenmesine yönelik yapılan çalışmalar neticesinde; 

28.06.2022 günü karavan tipi araçta yapılan aramada, aracın mutfak kısmına zulalanmış vaziyette 67 kilogram 434 gram gelen 200.000 adet ecstasy hap, 20 kilogram 540 gram takoz esrar ve 1 paket kenevir tohumu ele geçirilmiş,

Konu ile ilgili O.P. isimli 1 şahıs yakalanarak gerekli tahkikata başlanmıştır.

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü olarak ilimiz genelinde suçun önlenmesi ve faillerinin yakalanmasına yönelik çalışmalarımız kararlılıkla sürdürülecektir."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.