LASTİK İŞ yılbaşı

KARTEPE’DE STAJYERLERE ORYANTASYON EĞİTİMİ

KARTEPE 19.08.2021 - 11:49, Güncelleme: 19.08.2021 - 11:49
 

KARTEPE’DE STAJYERLERE ORYANTASYON EĞİTİMİ

Kartepe Belediyesi İnsan Kaynakları Müdürlüğü tarafından belediye bünyesinde görev yapan stajerlere oryantasyon eğitimi verildi.

Kartepe Belediyesi 2020-2021 eğitim ve öğretim döneminde kurum bünyesinde staj yapan öğrencilere oryantasyon eğitimi verildi. Kartepe Belediyesi 3308 sayılı Mesleki Eğitim Kanunu gereğince lise ve üniversitede öğrenim gören öğrencilere her sene beceri eğitimi, staj imkânı sağlıyor.   STAJERLER ÇOK MUTLU Kartepe Belediyesi meclis salonunda İnsan Kaynakları Müdürlüğü eğitmenlerinden Didem Korlu tarafından, 2020-2021 eğitim ve öğretim döneminde kurum bünyesinde staj yapan öğrencilerin Kartepe Belediyesi’nin kurumsal yapısı, kişisel misyon ve vizyon belirleme, hedef belirleme, resmi yazışma kurallarına uygun dilekçe hazırlama, mülakat teknikleri ön hazırlık ve son hazırlıklar, etkili iletişim, iletişim türleri, kendini doğru ifade edebilme yöntemleri hakkında temel bilgiler verildi.     Stajer öğrencilerden Trakya Üniversitesi İşletme Bilgi Yönetimi 4.sınıf öğrencisi İrem Ergin katıldığı eğitim sonrasında “Kartepe Belediyemizde hem staj dönemim, hem eğitimlerimiz çok verimli geçiyor. Bir çok pratik, temel bilgiyi öğrenme şansımız oluyor. Burada çalışanların ilgiyle ve özveriyle bizlere bir şeyler öğretme çabası bizi çok mutlu ediyor. iyi ki Kartepe Belediyesindeyiz” dedi. 
Kartepe Belediyesi İnsan Kaynakları Müdürlüğü tarafından belediye bünyesinde görev yapan stajerlere oryantasyon eğitimi verildi.

Kartepe Belediyesi 2020-2021 eğitim ve öğretim döneminde kurum bünyesinde staj yapan öğrencilere oryantasyon eğitimi verildi. Kartepe Belediyesi 3308 sayılı Mesleki Eğitim Kanunu gereğince lise ve üniversitede öğrenim gören öğrencilere her sene beceri eğitimi, staj imkânı sağlıyor.

 

STAJERLER ÇOK MUTLU

Kartepe Belediyesi meclis salonunda İnsan Kaynakları Müdürlüğü eğitmenlerinden Didem Korlu tarafından, 2020-2021 eğitim ve öğretim döneminde kurum bünyesinde staj yapan öğrencilerin Kartepe Belediyesi’nin kurumsal yapısı, kişisel misyon ve vizyon belirleme, hedef belirleme, resmi yazışma kurallarına uygun dilekçe hazırlama, mülakat teknikleri ön hazırlık ve son hazırlıklar, etkili iletişim, iletişim türleri, kendini doğru ifade edebilme yöntemleri hakkında temel bilgiler verildi.

 

 

Stajer öğrencilerden Trakya Üniversitesi İşletme Bilgi Yönetimi 4.sınıf öğrencisi İrem Ergin katıldığı eğitim sonrasında “Kartepe Belediyemizde hem staj dönemim, hem eğitimlerimiz çok verimli geçiyor. Bir çok pratik, temel bilgiyi öğrenme şansımız oluyor. Burada çalışanların ilgiyle ve özveriyle bizlere bir şeyler öğretme çabası bizi çok mutlu ediyor. iyi ki Kartepe Belediyesindeyiz” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.