LASTİK İŞ yılbaşı

KOCAELİSPOR ANKARA'DAN MUTLU DÖNDÜ

SPOR 17.10.2021 - 18:06, Güncelleme: 18.10.2021 - 13:12
 

KOCAELİSPOR ANKARA'DAN MUTLU DÖNDÜ

Kocaelispor sezonun sekizinci maçında Keçiörengücü ile deplasmanda karşılaştı, ilk yarısı golsüz sona eren maçın ikinci yarısında sahneye çıkan golcü Dino, Kubilay’ın nefis ara pasında 81. dakikada yaptırdığı penaltıyı gole çevirdi, kaçırdığı yüzde yüzlük gol pozisyonunu da affettirdi, 3 puan daha kazandırdı.

KEÇİÖRENGÜCÜ DAHA ETKİLİ BAŞLADI TFF 1. Lig'de Milli ara sonrası Kocaelispor 9. hafta için Keçiörengücüspor deplasmanında sahaya çıktı. Ara öncesinde son üç maçını kazanarak çıkışta olan ekibimiz bunu Ankara deplasmanında da sürdürmek istedi. Maça iyi başlayamayan ekibimiz ilk dakikalarda kalesinde gol pozsiyonları verdi. DEVRE 0-0 BİTTİ İlk devrede sadece 21. dakikada Benhur Keser ile bir pozsiyon yakalayan Yeşil-Siyahlı temsilcimiz bunun dışında sadece duran toplarla etkili olmaya çalıştı. Ancak bunlarda başarı yakalayamadı. Ev sahibi ekip ise Kocaelispor'a göre ilk yarıda topa daha hakim ve daha fazla gol şansı yakalasa da bunları değerlendiremedi, devre 0-0 sona erdi. İLYAS KUBİLAY MAÇA ETKİ ETTİ İkinci yarıda Kocaelispor'da Omolo oyundan çıkarken yerine İlyas Kubilay Yavuz girdi. Bu değişiklikle oyunda üstün taraf olan ekibimiz Dino Ndlovu, İlyas Kubilay Yavuz ve Benhur Keser ile net fırsatları değerlendiremedi. 65. dakikaya kadar Yeşil-Siyahlı ekibimizin üstün olduğu maçın devamında Keçiörengücüspor yine oyunda daha çok pozisyon yakalayan taraf oldu. DİNO BOŞ GEÇMEDİ Son 20 dakikaya girilirken Keçiörengücüspor daha da çok Kocaelispor kalesinde görülse de Yeşil-Siyahlı ekibimiz de kontrataktan pozisyon aradı. 81. dakikada ise İlyas Kubilay'ın harika pasında Dino Ndlovu müdahale yapmadan yerde kaldı. Hakem penaltı noktasını gösterirken topun başına geçen Dino Ndlovu, Kocaelispor'u 0-1 öne geçiren golü attı. Kalan dakikalarda Keçiörengücüspor gol için yüklense de başarılı olamadı ve mücadele 0-1 bitti. Ayrıca maçın son bölümünde Abdoulaye Cisse ve Korcan Çelikay sakatlanınca oyundan zorunlu olarak çıktılar. 
Kocaelispor sezonun sekizinci maçında Keçiörengücü ile deplasmanda karşılaştı, ilk yarısı golsüz sona eren maçın ikinci yarısında sahneye çıkan golcü Dino, Kubilay’ın nefis ara pasında 81. dakikada yaptırdığı penaltıyı gole çevirdi, kaçırdığı yüzde yüzlük gol pozisyonunu da affettirdi, 3 puan daha kazandırdı.

KEÇİÖRENGÜCÜ DAHA ETKİLİ BAŞLADI

TFF 1. Lig'de Milli ara sonrası Kocaelispor 9. hafta için Keçiörengücüspor deplasmanında sahaya çıktı. Ara öncesinde son üç maçını kazanarak çıkışta olan ekibimiz bunu Ankara deplasmanında da sürdürmek istedi. Maça iyi başlayamayan ekibimiz ilk dakikalarda kalesinde gol pozsiyonları verdi.

DEVRE 0-0 BİTTİ

İlk devrede sadece 21. dakikada Benhur Keser ile bir pozsiyon yakalayan Yeşil-Siyahlı temsilcimiz bunun dışında sadece duran toplarla etkili olmaya çalıştı. Ancak bunlarda başarı yakalayamadı. Ev sahibi ekip ise Kocaelispor'a göre ilk yarıda topa daha hakim ve daha fazla gol şansı yakalasa da bunları değerlendiremedi, devre 0-0 sona erdi.

İLYAS KUBİLAY MAÇA ETKİ ETTİ

İkinci yarıda Kocaelispor'da Omolo oyundan çıkarken yerine İlyas Kubilay Yavuz girdi. Bu değişiklikle oyunda üstün taraf olan ekibimiz Dino Ndlovu, İlyas Kubilay Yavuz ve Benhur Keser ile net fırsatları değerlendiremedi. 65. dakikaya kadar Yeşil-Siyahlı ekibimizin üstün olduğu maçın devamında Keçiörengücüspor yine oyunda daha çok pozisyon yakalayan taraf oldu.

DİNO BOŞ GEÇMEDİ

Son 20 dakikaya girilirken Keçiörengücüspor daha da çok Kocaelispor kalesinde görülse de Yeşil-Siyahlı ekibimiz de kontrataktan pozisyon aradı. 81. dakikada ise İlyas Kubilay'ın harika pasında Dino Ndlovu müdahale yapmadan yerde kaldı. Hakem penaltı noktasını gösterirken topun başına geçen Dino Ndlovu, Kocaelispor'u 0-1 öne geçiren golü attı. Kalan dakikalarda Keçiörengücüspor gol için yüklense de başarılı olamadı ve mücadele 0-1 bitti. Ayrıca maçın son bölümünde Abdoulaye Cisse ve Korcan Çelikay sakatlanınca oyundan zorunlu olarak çıktılar. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.