KBB hat 41
LASTİK İŞ yılbaşı

KOCAELİSPOR BODRUM MAÇINI FENOMEN HAKEM YÖNETECEK!

SPOR 18.12.2023 - 14:59, Güncelleme: 18.12.2023 - 15:49
 

KOCAELİSPOR BODRUM MAÇINI FENOMEN HAKEM YÖNETECEK!

Kocaelispor 19 Aralık Salı günü (yarın) evinde Bodrum Futbol Kulübü'nü ağırlıyor. Türkiye Futbol Federasyonu ertelenen 16. Hafta karşılaşmaları için hakemleri açıkladı.

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu, Trendyol 1. Lig'in 16. haftasında gerçekleşecek müsabakaların hakem kadrosunu duyurdu. MKE Ankaragücü Kulübü Başkanı Faruk Koca'nın Çaykur Rizespor maçında hakem Halil Umut Meler'e yumruklu saldırısı nedeniyle 16. hafta maçları ertelenmişti. 19 Aralık Salı günü oynanacak maçların hakemleri de belli oldu. FENOMEN HAKEM KOCAELİSPOR MAÇINI YÖNETECEK Yıldız Entegre Kocaeli Stadyumu'nda 19 Aralık Salı günü (yarın) saat 20.00'da Kocaelispor'un Bodrum FK maçının hakemi fenomen hakem Mehmet Türkmen oldu. İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunu olan Mehmet Türkmen, aynı zamanda sosyal medyada paylaşılan videolarıyla da tanınmaktadır. Sosyal medyada yayımlanan videoları hızla yayılmaya başlayan Türkmen, hukuk eğitimini tamamladıktan sonra avukatlık ve hakemlik kariyerini paralel olarak sürdürmektedir. Mehmet Türkmen, ayrıca dikkatli izleyicilerin "Kim Milyoner Olmak İster?" yarışmasından da hatırlayabileceği bir isimdir. DAHA ÖNCE KOCAELİSPOR'UN MAÇLARINA ÇIKMIŞTI Türkmen kariyerinde daha önce iki kez Kocaelispor'un  maçında düdük çaldı. 2019-20 sezonunda Turgutluspor’a deplasmanda 2-0 kaybedilen ve 2022-23 sezonunda  Karacabey’i 1-0 yendiği Kocaelsipor maçlarını Mehmet Türkmen yönetmişti.  İstanbul bölgesi A klasman hakemi Türkmen’in yönettiği 1.Lig’deki 21 maçın 10’unu ev sahipleri, 4’ünü misafir takımlar kazanırken, 7 maç ise beraberlikle sonuçlanmıştı. İŞTE KOCAELİSPOR- BODRUM FK MAÇINININ HAKEM VE DİĞER GÖREVLİLERİ  MEHMET TÜRKMEN(Hakem)  MEHMET KAPLUHAN(1. Yardımcı Hakem)  HASAN HÜSEYİN TETİK(2. Yardımcı Hakem)  AYBERK DEMİRBAŞ(Dördüncü Hakem)  DİLAN DENİZ GÖKCEK İŞCAN(Gözlemci)  EMRE ALTUN(Gözlemci)  AHMET ŞAHİN(Temsilci)  SURURİ SAYDAM(Temsilci)  AHMET AKSOYEK(Temsilci)  
Kocaelispor 19 Aralık Salı günü (yarın) evinde Bodrum Futbol Kulübü'nü ağırlıyor. Türkiye Futbol Federasyonu ertelenen 16. Hafta karşılaşmaları için hakemleri açıkladı.

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu, Trendyol 1. Lig'in 16. haftasında gerçekleşecek müsabakaların hakem kadrosunu duyurdu.

MKE Ankaragücü Kulübü Başkanı Faruk Koca'nın Çaykur Rizespor maçında hakem Halil Umut Meler'e yumruklu saldırısı nedeniyle 16. hafta maçları ertelenmişti. 19 Aralık Salı günü oynanacak maçların hakemleri de belli oldu.

FENOMEN HAKEM KOCAELİSPOR MAÇINI YÖNETECEK

Yıldız Entegre Kocaeli Stadyumu'nda 19 Aralık Salı günü (yarın) saat 20.00'da Kocaelispor'un Bodrum FK maçının hakemi fenomen hakem Mehmet Türkmen oldu.

İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunu olan Mehmet Türkmen, aynı zamanda sosyal medyada paylaşılan videolarıyla da tanınmaktadır. Sosyal medyada yayımlanan videoları hızla yayılmaya başlayan Türkmen, hukuk eğitimini tamamladıktan sonra avukatlık ve hakemlik kariyerini paralel olarak sürdürmektedir. Mehmet Türkmen, ayrıca dikkatli izleyicilerin "Kim Milyoner Olmak İster?" yarışmasından da hatırlayabileceği bir isimdir.

DAHA ÖNCE KOCAELİSPOR'UN MAÇLARINA ÇIKMIŞTI

Türkmen kariyerinde daha önce iki kez Kocaelispor'un  maçında düdük çaldı. 2019-20 sezonunda Turgutluspor’a deplasmanda 2-0 kaybedilen ve 2022-23 sezonunda  Karacabey’i 1-0 yendiği Kocaelsipor maçlarını Mehmet Türkmen yönetmişti.  İstanbul bölgesi A klasman hakemi Türkmen’in yönettiği 1.Lig’deki 21 maçın 10’unu ev sahipleri, 4’ünü misafir takımlar kazanırken, 7 maç ise beraberlikle sonuçlanmıştı.

İŞTE KOCAELİSPOR- BODRUM FK MAÇINININ HAKEM VE DİĞER GÖREVLİLERİ

 MEHMET TÜRKMEN(Hakem)
 MEHMET KAPLUHAN(1. Yardımcı Hakem)
 HASAN HÜSEYİN TETİK(2. Yardımcı Hakem)
 AYBERK DEMİRBAŞ(Dördüncü Hakem)

 DİLAN DENİZ GÖKCEK İŞCAN(Gözlemci)
 EMRE ALTUN(Gözlemci)
 AHMET ŞAHİN(Temsilci)
 SURURİ SAYDAM(Temsilci)
 AHMET AKSOYEK(Temsilci)

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.