LASTİK İŞ yılbaşı

KOCAELİSPOR DA TARAFTAR HAREKETE GEÇTİ

SPOR 22.05.2022 - 22:00, Güncelleme: 22.05.2022 - 22:16
 

KOCAELİSPOR DA TARAFTAR HAREKETE GEÇTİ

Engin Koyun'un başkanlığa devam kararını açıklamasının ardından Kocaelispor Genel Kurul üyeleri harekete geçti.

Kocaelispor da genel kurula gidilmesi amacı ile imza başlayan üyelerden Ayhn Orhan " Yarın itibari ile KOCAELİSPOR genel kurul çağrısında kullanılmak üzere en az 305 imza için saygıdeğer kongre üyelerimizi imza atmaya davet ediyorum." dedi . Sosyal Medya dan duyuru yapan Orhan " İmza için yarın öğlen saatleri itibari ile AKÇACAMİ karşısındaki TAVUKÇU NECDET kardeşimizin dükkanında dilekçe olacaktır. İlginize teşekkür ederim şimdiden. İnşallah başkan kongre kararı alır sizlerin zahmetlerine gerek kalmaz. Fakat zaman kaybına tahammülümüz olmamalı" yazdı. Kocaelispor'un 1500 civarında. Takımın genel kurula götürülebilmesi için 305 üyenin imza vermesi gerekiyor.
Engin Koyun'un başkanlığa devam kararını açıklamasının ardından Kocaelispor Genel Kurul üyeleri harekete geçti.

Kocaelispor da genel kurula gidilmesi amacı ile imza başlayan üyelerden Ayhn Orhan " Yarın itibari ile KOCAELİSPOR genel kurul çağrısında kullanılmak üzere en az 305 imza için saygıdeğer kongre üyelerimizi imza atmaya davet ediyorum." dedi .

Sosyal Medya dan duyuru yapan Orhan " İmza için yarın öğlen saatleri itibari ile AKÇACAMİ karşısındaki TAVUKÇU NECDET kardeşimizin dükkanında dilekçe olacaktır. İlginize teşekkür ederim şimdiden. İnşallah başkan kongre kararı alır sizlerin zahmetlerine gerek kalmaz. Fakat zaman kaybına tahammülümüz olmamalı" yazdı.

Kocaelispor'un 1500 civarında. Takımın genel kurula götürülebilmesi için 305 üyenin imza vermesi gerekiyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.