LASTİK İŞ yılbaşı

KOCAELİSPOR'DA BANDIRMA KARŞILAMASI ÖNCESİ ŞOK GELİŞME!

SPOR 28.04.2024 - 11:14, Güncelleme: 28.04.2024 - 13:55
 

KOCAELİSPOR'DA BANDIRMA KARŞILAMASI ÖNCESİ ŞOK GELİŞME!

Kocaelispor bugün sahasında Bandırmaspor ile mücadele edecek. Kocaelispor'un tek şans galibiyet. Karşılaşma öncesi şok bir durum yaşandı.

Trendyol 1. Lig 32. haftada mücadelede  Kocaelispor, bugün çok kritik olan Bandırmaspor maçına çıkacak. Ev sahibi olacak olan Yeşil  Siyahlıların bu maçı kazanmaları zaruri hale geldi. Ümraniye maçında kaybedilen 3 puan lig yolunda büyük yara verdi. Kocaelispor  bu maçı alıp hem üçüncülük hem de Play - Off şansını  devam ettirmesi gerekiyor. Aksi bir durumda her iki ihtimal de zora girecek. Kocaelispor’un, Bandırmaspor maçı öncesinde eksiği bulunmuyor. Bandırmaspor maçı bugün saat 16.00’da başlayacak. Kocaelispor'un ev sahipliği yapacağı maçı Trabzon Bölgesi, A Klasman Hakemi Alpaslan Şen yönetecek. Şen, Kocaelispor ile son olarak Keçiörengücü karşılaşmasında bir araya gelmişti. Şen’in yardımcıları ise Erkan Akbulut, Samet Özkul ve Erdal Yılmaz olacak. Bu karşılaşma öncesinde Kocaelispor,52 puanla altıncı, Bandırmaspor ise 47 puanla yedinci sırada yer alıyor.   Deplasmanda oynayacak olan Bandırmaspor ise maç öncesi hazırlıklarını hafta boyunca sürdürürken, karşılaşmaya Kocaelispor'a karşı kazanmak için değişik taktiklerde çıkacak. SATILAN BİLET SAYISINDA ŞOK  Öte yandan  bugün sabah saatleri itibariyle internet üzerinden bilet alanların sayısının sadece 721 kişi olduğu açıklandı. Kombine ve localarla birlikte maça tahminin 4 bin kişinin gelmesinin beklendiği öğrenildi. Kritik maça taraftarın bu derecede ilgisiz kalması şok etkisi yarattı. 4 FUTBOLCU CEZA SINIRINDA Zorlu maç öncesi Ramil Şeydayev(3) ile Burak Öksüz'ün(7) yanı sıra 3’er sarı kartlı kaleci Gökhan Değirmenci ve Daniel Candeias ceza sınırında bulunuyor. Bu dört isim yarın oynanacak Bandırmaspor mücadelesinde kart görmeleri halinde bir sonraki hafta deplasmanda oynanacak Bodrum FK maçında forma giyemeyecekler. STAT: Yıldız Entegre Kocaeli Stadyumu 16.00 YAYIN: TRT Spor, Bein Sports Max KARŞILAŞMANIN MUHTEMEL 11'LERİ  KOCAELİSPOR 35. GÖKHAN DEĞİRMENCİ 4. EMİR ORTAKAYA 8. YUSUF CİHAT ÇELİK 10. DANIEL JOAO SANTOS CANDEIAS 23. TUNCER DUHAN AKSU 32. MEHMET YILMAZ 41. JOAO PEDRO REİS AMARAL 44. JOSIP VUKOVIC 47. RAMIL SHEIDAEV 55. YUSUF ABDİOĞLU 70. BARIŞ ALICI TEK SÜT BANDIRMASPOR 1. ZAFER GÖRGEN 19. RAHMETULLAH BERİŞBEK 23. EDSON ANDRE SITOE 57. TAHA BATUHAN YAYIKCI 3. EMRE BATUHAN ADIGÜZEL 6. REMİ JOSE MİCHEL MULUMBA 33. LEVENT AYÇİÇEK 10. DOĞAN CAN DAVAS 7. CEBIO SOUKOU 9. METEHAN MİMAROĞLU 2. MOUSSA KALILOU DJITTE
Kocaelispor bugün sahasında Bandırmaspor ile mücadele edecek. Kocaelispor'un tek şans galibiyet. Karşılaşma öncesi şok bir durum yaşandı.

Trendyol 1. Lig 32. haftada mücadelede  Kocaelispor, bugün çok kritik olan Bandırmaspor maçına çıkacak.

Ev sahibi olacak olan Yeşil  Siyahlıların bu maçı kazanmaları zaruri hale geldi. Ümraniye maçında kaybedilen 3 puan lig yolunda büyük yara verdi. Kocaelispor  bu maçı alıp hem üçüncülük hem de Play - Off şansını  devam ettirmesi gerekiyor. Aksi bir durumda her iki ihtimal de zora girecek. Kocaelispor’un, Bandırmaspor maçı öncesinde eksiği bulunmuyor.

Bandırmaspor maçı bugün saat 16.00’da başlayacak. Kocaelispor'un ev sahipliği yapacağı maçı Trabzon Bölgesi, A Klasman Hakemi Alpaslan Şen yönetecek. Şen, Kocaelispor ile son olarak Keçiörengücü karşılaşmasında bir araya gelmişti. Şen’in yardımcıları ise Erkan Akbulut, Samet Özkul ve Erdal Yılmaz olacak.

Bu karşılaşma öncesinde Kocaelispor,52 puanla altıncı, Bandırmaspor ise 47 puanla yedinci sırada yer alıyor.  

Deplasmanda oynayacak olan Bandırmaspor ise maç öncesi hazırlıklarını hafta boyunca sürdürürken, karşılaşmaya Kocaelispor'a karşı kazanmak için değişik taktiklerde çıkacak.

SATILAN BİLET SAYISINDA ŞOK 

Öte yandan  bugün sabah saatleri itibariyle internet üzerinden bilet alanların sayısının sadece 721 kişi olduğu açıklandı. Kombine ve localarla birlikte maça tahminin 4 bin kişinin gelmesinin beklendiği öğrenildi. Kritik maça taraftarın bu derecede ilgisiz kalması şok etkisi yarattı.

4 FUTBOLCU CEZA SINIRINDA

Zorlu maç öncesi Ramil Şeydayev(3) ile Burak Öksüz'ün(7) yanı sıra 3’er sarı kartlı kaleci Gökhan Değirmenci ve Daniel Candeias ceza sınırında bulunuyor. Bu dört isim yarın oynanacak Bandırmaspor mücadelesinde kart görmeleri halinde bir sonraki hafta deplasmanda oynanacak Bodrum FK maçında forma giyemeyecekler.

STAT: Yıldız Entegre Kocaeli Stadyumu 16.00

YAYIN: TRT Spor, Bein Sports Max

KARŞILAŞMANIN MUHTEMEL 11'LERİ 

KOCAELİSPOR

35. GÖKHAN DEĞİRMENCİ
4. EMİR ORTAKAYA
8. YUSUF CİHAT ÇELİK
10. DANIEL JOAO SANTOS CANDEIAS
23. TUNCER DUHAN AKSU
32. MEHMET YILMAZ
41. JOAO PEDRO REİS AMARAL
44. JOSIP VUKOVIC
47. RAMIL SHEIDAEV
55. YUSUF ABDİOĞLU
70. BARIŞ ALICI

TEK SÜT BANDIRMASPOR

1. ZAFER GÖRGEN
19. RAHMETULLAH BERİŞBEK
23. EDSON ANDRE SITOE
57. TAHA BATUHAN YAYIKCI
3. EMRE BATUHAN ADIGÜZEL
6. REMİ JOSE MİCHEL MULUMBA
33. LEVENT AYÇİÇEK
10. DOĞAN CAN DAVAS
7. CEBIO SOUKOU
9. METEHAN MİMAROĞLU
2. MOUSSA KALILOU DJITTE

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.