LASTİK İŞ yılbaşı

KOCAELİSPOR'DA KONGRE HAZİRAN'DA!

SPOR 20.03.2024 - 17:22, Güncelleme: 20.03.2024 - 17:29
 

KOCAELİSPOR'DA KONGRE HAZİRAN'DA!

Engin Koyun'un resmi istifasının kabul edilmesinin ardından yönetim kurulunun aldığı kararla Recep Durul vekaleten başkanlığa seçildi. Gözler kongre tarihlerine çevrildi.

Gençlerbirliği maçı sonrası tolanan Kocaelispor yönetimindeEngin Koyun’un istifası kabul edilirken Recep Durul’un başkanlığa vekalet etmesine karar verildi.. Olağanüstü kongre ise kulüp açıklamasına göre, sezon sonu yani Haziran ayında yapılması planlanıyor. Toplantı kararına göre, Kocaelispor sezon sonuna kadar aynı yönetim, aynı teknik direktör ve kadro  ile yola devam edecek . Hedefin Play-Off a yönetim kurulu, Play-Off yolundan kesinlikle şaşmayacağını açıkladı. TEKNİK KADRO İLE TOPLANTI Kalan maçların tümünü kazanmayı hedefleyen yönetim, teknik heyetle de masaya oturarak, operasyon için düğmeye basma kararı aldı. Bir kez daha bir araya gelen yönetim kurulu, Recep Durul başkanlığında mevcut durumu masaya yatıracak. FORMSUZ  FUTBOLCULAR KADRO DIŞINA  Teknik direktör Mustafa Gürsel ile bir araya gelen yönetim, verilen raporla önemli ve radikal kararlar alacak. Hangi futbolcuların kadro dışı bırakılacağı merakla bekleniyor. Yönetimden sızan  kulislere göre, formsuz futbolcular hakkında süreli ya da süresiz kadro dışı kararı alınacak.  Özellikle yeni transferlerin başarısızlığı, bazı futbolcuların formsuz ve istikrarsızlığı sonucu, kimlerin kadro dışı kalacağı merak konusu olurken toplantı sonrası netlik kazanacak.  KONGRE TARİHLERİ  Öte yandan  Kocaelispor'da kongre için planlanan tarihler belli oldu. Kongre tarihi olarak ise ilk oturum için 1-2, ikinci oturum için 8-9 Haziran düşünülüyor. Yeşil-Siyahlı kulüp geçen yıl mayıs ayında 3 yılda bir gerçekleştirilmesi gereken olağan genel kurulunu yapmıştı. Böylece yaklaşık 1 yıl sonra yeni bir kongre yapılmış olacak.  
Engin Koyun'un resmi istifasının kabul edilmesinin ardından yönetim kurulunun aldığı kararla Recep Durul vekaleten başkanlığa seçildi. Gözler kongre tarihlerine çevrildi.

Gençlerbirliği maçı sonrası tolanan Kocaelispor yönetimindeEngin Koyun’un istifası kabul edilirken Recep Durul’un başkanlığa vekalet etmesine karar verildi.. Olağanüstü kongre ise kulüp açıklamasına göre, sezon sonu yani Haziran ayında yapılması planlanıyor.

Toplantı kararına göre, Kocaelispor sezon sonuna kadar aynı yönetim, aynı teknik direktör ve kadro  ile yola devam edecek . Hedefin Play-Off a yönetim kurulu, Play-Off yolundan kesinlikle şaşmayacağını açıkladı.

TEKNİK KADRO İLE TOPLANTI

Kalan maçların tümünü kazanmayı hedefleyen yönetim, teknik heyetle de masaya oturarak, operasyon için düğmeye basma kararı aldı. Bir kez daha bir araya gelen yönetim kurulu, Recep Durul başkanlığında mevcut durumu masaya yatıracak.

FORMSUZ  FUTBOLCULAR KADRO DIŞINA 

Teknik direktör Mustafa Gürsel ile bir araya gelen yönetim, verilen raporla önemli ve radikal kararlar alacak. Hangi futbolcuların kadro dışı bırakılacağı merakla bekleniyor. Yönetimden sızan  kulislere göre, formsuz futbolcular hakkında süreli ya da süresiz kadro dışı kararı alınacak. 
Özellikle yeni transferlerin başarısızlığı, bazı futbolcuların formsuz ve istikrarsızlığı sonucu, kimlerin kadro dışı kalacağı merak konusu olurken toplantı sonrası netlik kazanacak. 

KONGRE TARİHLERİ 

Öte yandan  Kocaelispor'da kongre için planlanan tarihler belli oldu. Kongre tarihi olarak ise ilk oturum için 1-2, ikinci oturum için 8-9 Haziran düşünülüyor. Yeşil-Siyahlı kulüp geçen yıl mayıs ayında 3 yılda bir gerçekleştirilmesi gereken olağan genel kurulunu yapmıştı. Böylece yaklaşık 1 yıl sonra yeni bir kongre yapılmış olacak.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.