LASTİK İŞ yılbaşı

KÖRFEZ'DE HAYVAN OTLATMA KAVGASI: 2 YARALI 3 GÖZALTI

ASAYİŞ 28.07.2022 - 15:27, Güncelleme: 28.07.2022 - 15:27
 

KÖRFEZ'DE HAYVAN OTLATMA KAVGASI: 2 YARALI 3 GÖZALTI

Körfez Sipahiler Mahallesi Demirciler mevkiinde aralarında hayvan otlatma sebebi ile husumet bulunan iki grup arasında çıkan kavgada 2 kişi darp edilerek yaralanırken 3 kişi ise gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre Körfez Sipahiler Mahallesi Demirciler mevkiinde aralarında hayvan otlatma sebebi ile husumet bulunan İ.A. (69), M.E. (40), R.D. (48), İ.S.D. (15) ve Y.D. (55) isimli şahıslar arasında tartışma yaşandı. Çıkan tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine M.A ve R.D isimli şahıslar darp edilerek yaralanırken Y.D. isimli şahıs, aracında bulunan ruhsatsız tabanca ile İ.A. isimli şahsa aracında iken 4-5 el ateş etti. Olayda yaralanan olmazken ardından ihbar üzerine olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Darp edilerek yaralanan 2 kişiye olay yerinde sağlık ekiplerince müdahalede bulunuldu. Olaya karışan R.D, İ.S.D. ve Y.D. isimli şahıslar jandarma ekiplerinde gözaltına alındı. Olayla ilgili başlatılan incelme devam ediyor. Emine Akboyun
Körfez Sipahiler Mahallesi Demirciler mevkiinde aralarında hayvan otlatma sebebi ile husumet bulunan iki grup arasında çıkan kavgada 2 kişi darp edilerek yaralanırken 3 kişi ise gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre Körfez Sipahiler Mahallesi Demirciler mevkiinde aralarında hayvan otlatma sebebi ile husumet bulunan İ.A. (69), M.E. (40), R.D. (48), İ.S.D. (15) ve Y.D. (55) isimli şahıslar arasında tartışma yaşandı. Çıkan tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine M.A ve R.D isimli şahıslar darp edilerek yaralanırken Y.D. isimli şahıs, aracında bulunan ruhsatsız tabanca ile İ.A. isimli şahsa aracında iken 4-5 el ateş etti. Olayda yaralanan olmazken ardından ihbar üzerine olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Darp edilerek yaralanan 2 kişiye olay yerinde sağlık ekiplerince müdahalede bulunuldu. Olaya karışan R.D, İ.S.D. ve Y.D. isimli şahıslar jandarma ekiplerinde gözaltına alındı. Olayla ilgili başlatılan incelme devam ediyor.

Emine Akboyun

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.