KBB hat 41
LASTİK İŞ yılbaşı

MEDAR HASTANESİ VE KENT KONSEYİ ÖĞRETMENLERİ UNUTMADI

GÜNDEM 22.11.2022 - 20:27, Güncelleme: 22.11.2022 - 20:27
 

MEDAR HASTANESİ VE KENT KONSEYİ ÖĞRETMENLERİ UNUTMADI

Medar Sağlık Grubu ve Kocaeli Kent Konseyi Kadın Meclisi işbirliği ile Öğretmenlere özel düzenlediği bilgilendirme semineriyle sosyal sorumluluk projelerine hız kesmeden devam ediyor

Medar Sağlık Grubu’nun, Öğretmenler Günü dolayısıyla, Kocaeli Kent Konseyi Kadın Meclisi ile ortaklaşa düzenlediği kahvaltılı eğitim programında öğretmen ve eğitimcilere Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon alanında duruş bozukluklarına dair bilgilendirme semineri verildi. Kocaeli Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Rümeysa ŞEN, Kocaeli Kent Konseyi yönetiminden Nurdan KÖKSAL, Kartepe Belediyesi Kültür Müdürlüğü Yönetimi, Kartepe Halk Eğitim Merkezi Kurs Eğitmenlerinin katılımı ile gerçekleşen programda, duruş bozuklukları, omurga sağlığı, duruş bozukluklarının neden olduğu rahatsızlıklara değinildi.   İlgiyle dinlediler Medar Sağlık Grubu ve Kocaeli Kent Konseyi Kadın Meclisi ile ortaklaşa düzenlenen programda, Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Rümeysa ŞEN, tüm öğretmenlerin Öğretmenler Günü’nü kutlayarak, bir öğretmen olarak ne kadar kutsal bir görevlerinin olduğunun farkında olduğunu ve emeklerinin ödenmeyeceğini iletti. Kocaeli Kent Konseyi Kadın Meclisinin başarılı programlarına imza atan ismi Nurdan KÖKSAL’ın sunumu ve konuşmacıları takdimi ile devam eden programda, Omurga Sağlığı ve duruş bozuklukları konusundaki semineri ilgiyle dinleyen öğretmenler konuyla ilgili sorularına da cevap buldular. Hediyeleri takdim edildi Medar Sağlık Grubu ve Kocaeli Kent Konseyi Kadın Meclisi işbirliği ile düzenlenen kahvaltılı organizasyonda, Halk Eğitim Müdürlüğü adına Hatice ALKAN’a, Kartepe Kamer Öncel Sağlık Meslek Lisesi Müdürü Hatice SANCAR ve Karmek El Sanatları usta öğreticiler sorumlusu Nilgün AKKANOĞLU’na hediyeleri Kocaeli Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Rumeysa ŞEN tarafından takdim edildi. Medar Sağlık Grubu’nun tüm öğretmenler için hazırladığı hediyelerin verildiği program fotoğraf çekimi ile sonlandı.
Medar Sağlık Grubu ve Kocaeli Kent Konseyi Kadın Meclisi işbirliği ile Öğretmenlere özel düzenlediği bilgilendirme semineriyle sosyal sorumluluk projelerine hız kesmeden devam ediyor

Medar Sağlık Grubu’nun, Öğretmenler Günü dolayısıyla, Kocaeli Kent Konseyi Kadın Meclisi ile ortaklaşa düzenlediği kahvaltılı eğitim programında öğretmen ve eğitimcilere Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon alanında duruş bozukluklarına dair bilgilendirme semineri verildi. Kocaeli Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Rümeysa ŞEN, Kocaeli Kent Konseyi yönetiminden Nurdan KÖKSAL, Kartepe Belediyesi Kültür Müdürlüğü Yönetimi, Kartepe Halk Eğitim Merkezi Kurs Eğitmenlerinin katılımı ile gerçekleşen programda, duruş bozuklukları, omurga sağlığı, duruş bozukluklarının neden olduğu rahatsızlıklara değinildi.

 

İlgiyle dinlediler
Medar Sağlık Grubu ve Kocaeli Kent Konseyi Kadın Meclisi ile ortaklaşa düzenlenen programda, Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Rümeysa ŞEN, tüm öğretmenlerin Öğretmenler Günü’nü kutlayarak, bir öğretmen olarak ne kadar kutsal bir görevlerinin olduğunun farkında olduğunu ve emeklerinin ödenmeyeceğini iletti. Kocaeli Kent Konseyi Kadın Meclisinin başarılı programlarına imza atan ismi Nurdan KÖKSAL’ın sunumu ve konuşmacıları takdimi ile devam eden programda, Omurga Sağlığı ve duruş bozuklukları konusundaki semineri ilgiyle dinleyen öğretmenler konuyla ilgili sorularına da cevap buldular.


Hediyeleri takdim edildi
Medar Sağlık Grubu ve Kocaeli Kent Konseyi Kadın Meclisi işbirliği ile düzenlenen kahvaltılı organizasyonda, Halk Eğitim Müdürlüğü adına Hatice ALKAN’a, Kartepe Kamer Öncel Sağlık Meslek Lisesi Müdürü Hatice SANCAR ve Karmek El Sanatları usta öğreticiler sorumlusu Nilgün AKKANOĞLU’na hediyeleri Kocaeli Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Rumeysa ŞEN tarafından takdim edildi. Medar Sağlık Grubu’nun tüm öğretmenler için hazırladığı hediyelerin verildiği program fotoğraf çekimi ile sonlandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.