KBB hat 41
LASTİK İŞ yılbaşı

MHP'DEN SAFET SANCAKLI'NIN İSTİFASI İSTENDİ

SİYASET 09.12.2023 - 20:12, Güncelleme: 09.12.2023 - 20:12
 

MHP'DEN SAFET SANCAKLI'NIN İSTİFASI İSTENDİ

MHP Teşkilatlarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın sosyal medya hesabından MHP Milletvekili Saffet Sancaklı’nın Milliyetçi Hareket Partisi’nden istifasını istendiğini duyurdu.

MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı'nın "Bu dönem MHP’ye en azından bir belediye vermezlerse, beni seçim sürecinde ve seçim çalışmalarında Kocaeli’de göremezler. Tabanımız bunu anlar. Bunu çok iyi anlayacak olan teşkilatlarımız emin olun sahada olmayacaktır. Cumhur ittifakı Kocaeli’de en az 4-5 belediyeyi kaybeder. Bu sefer umdukları gibi olmaz" dediği iddia edilmişti. MHP'DEN İSTİFASI İSTENDİ İddiaların ardından Saffet Sancaklı'nın MHP'den istifası istendi. MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, sosyal medya X hesabından yaptığı paylaşımda "Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı’nın Milliyetçi Hareket Partisi’nden istifası istenmiştir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur" dedi.
MHP Teşkilatlarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın sosyal medya hesabından MHP Milletvekili Saffet Sancaklı’nın Milliyetçi Hareket Partisi’nden istifasını istendiğini duyurdu.

MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı'nın "Bu dönem MHP’ye en azından bir belediye vermezlerse, beni seçim sürecinde ve seçim çalışmalarında Kocaeli’de göremezler. Tabanımız bunu anlar. Bunu çok iyi anlayacak olan teşkilatlarımız emin olun sahada olmayacaktır. Cumhur ittifakı Kocaeli’de en az 4-5 belediyeyi kaybeder. Bu sefer umdukları gibi olmaz" dediği iddia edilmişti.

MHP'DEN İSTİFASI İSTENDİ
İddiaların ardından Saffet Sancaklı'nın MHP'den istifası istendi. MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, sosyal medya X hesabından yaptığı paylaşımda "Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı’nın Milliyetçi Hareket Partisi’nden istifası istenmiştir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.