LASTİK İŞ yılbaşı

ÖZEL BİLGİ KÜLTÜR OKULLARINDA MEZUNİYET HEYECANI

EĞİTİM 22.06.2022 - 10:14, Güncelleme: 22.06.2022 - 10:14
 

ÖZEL BİLGİ KÜLTÜR OKULLARINDA MEZUNİYET HEYECANI

Özel Bilgili Kültür Okulları'nın Başiskele'de bulunan kampüsünde mezuniyet heyecanı yaşandı. Toplam 135 öğrenci mezun olurken, törende doyasıya eğlendi

Özel Bilgili Kültür Okulları ortaokul, temel lise ve Anadolu Lisesi mezunları için mezuniyet töreni dün akşam görkemli bir programla yapıldı. Mezuniyet töreninde Ortaokuldan 69, Anadolu Lisesinden 66 öğrenci mezun oldu. Okulun bahçesinde gerçekleşen programa Bilgili Kültür Okulları Kurucusu Ali Aydemir, okul idarecileri, öğretmenler ve öğrenci velileri katıldı. Törene gelen misafirler bando eşliğinde öğretmenler tarafından karşılandı. İstiklal Marşı ve Saygı Duruşu ile başlayan program, protokol konuşmaları, bayrak flama devir teslimi, ödül takdimleri ve kep atma töreni ile devam etti. Mezun olan öğrencilerin aileleri duygu dolu anlar yaşadılar. "EMEKLE,SEVGİYLE BİLGİYLE, BAŞARIYLA" Ortaokul 8. sınıf birincisi Ecrin Küçük ödülünü Ortaokul Müdürü Çağlar Akkaş’tan aldı. Çağlar Akkaş konuşmasında: “Sevgili Öğrenciler, merhaba dediğimiz yerde tanıştığımız günden bu yana emekle, sevgiyle, bilgiyle, başarıyla yüklü 4 yıl geçti. Bugün sizleri ortaöğretime uğurlarken gururluyum. Çünkü sizlere baktığımda donanım, yetkinlik, bilgi, beceri, güzel ahlak olarak yaşayan örnekleri görüyorum. Bu vatana borcu olan her Cumhuriyet öğretmeninin hissettiğidir hissettiğim. Sizlere tavsiyem odur ki kalıplaşmış çizgilerin dışına çıkın. Basmakalıp düşünceleri ve tabuları tek tek yıkın. Farklı düşünün, özgün olun. Hayatınız boyunca en büyük yatırımı her daim kendinize yapın” dedi. "OKUL GÜNLERİNİZ, OKUL ANILARINIZA DÖNÜŞECEKTİR" Anadolu Lisesi 12. sınıf birincisi Sinem Yılgın ödülünü Lise Müdürü Murat Yağmur’dan aldı. Murat Yağmur konuşmasında: “Okula ilk başladığınız günden bugüne değin, eğitildiniz, bilgi ve erdemle donatıldınız ve bugün bir mezuniyet yaşıyorsunuz. Biliniz ki her mezuniyet bir başka basamağın başlangıcıdır. Okul günleriniz, okul anılarına dönüşecektir. Sizleri gelecekte başarıyla okulunuzu, bizleri ve ailelerinizi en iyi şekilde temsil edeceğinize olan inancım tamdır”dedi. GRUP LEKE KONSERİYLE DOYASIYA EĞLENDİLER Üniversite ve Liseye adım atan öğrenciler büyük sevinç yaşarken, arkadaşlarından ayrılacak olmanın da hüznünü yaşadılar. Töreninin sonlanması ile birlikte konser alanına geçen öğrenciler “Grup Leke” şarkılarıyla gece boyunca eğlendiler. 
Özel Bilgili Kültür Okulları'nın Başiskele'de bulunan kampüsünde mezuniyet heyecanı yaşandı. Toplam 135 öğrenci mezun olurken, törende doyasıya eğlendi

Özel Bilgili Kültür Okulları ortaokul, temel lise ve Anadolu Lisesi mezunları için mezuniyet töreni dün akşam görkemli bir programla yapıldı. Mezuniyet töreninde Ortaokuldan 69, Anadolu Lisesinden 66 öğrenci mezun oldu. Okulun bahçesinde gerçekleşen programa Bilgili Kültür Okulları Kurucusu Ali Aydemir, okul idarecileri, öğretmenler ve öğrenci velileri katıldı. Törene gelen misafirler bando eşliğinde öğretmenler tarafından karşılandı.
İstiklal Marşı ve Saygı Duruşu ile başlayan program, protokol konuşmaları, bayrak flama devir teslimi, ödül takdimleri ve kep atma töreni ile devam etti. Mezun olan öğrencilerin aileleri duygu dolu anlar yaşadılar.

"EMEKLE,SEVGİYLE BİLGİYLE, BAŞARIYLA"
Ortaokul 8. sınıf birincisi Ecrin Küçük ödülünü Ortaokul Müdürü Çağlar Akkaş’tan aldı. Çağlar Akkaş konuşmasında: “Sevgili Öğrenciler, merhaba dediğimiz yerde tanıştığımız günden bu yana emekle, sevgiyle, bilgiyle, başarıyla yüklü 4 yıl geçti. Bugün sizleri ortaöğretime uğurlarken gururluyum. Çünkü sizlere baktığımda donanım, yetkinlik, bilgi, beceri, güzel ahlak olarak yaşayan örnekleri görüyorum. Bu vatana borcu olan her Cumhuriyet öğretmeninin hissettiğidir hissettiğim. Sizlere tavsiyem odur ki kalıplaşmış çizgilerin dışına çıkın. Basmakalıp düşünceleri ve tabuları tek tek yıkın. Farklı düşünün, özgün olun. Hayatınız boyunca en büyük yatırımı her daim kendinize yapın” dedi.

"OKUL GÜNLERİNİZ, OKUL ANILARINIZA DÖNÜŞECEKTİR"
Anadolu Lisesi 12. sınıf birincisi Sinem Yılgın ödülünü Lise Müdürü Murat Yağmur’dan aldı. Murat Yağmur konuşmasında: “Okula ilk başladığınız günden bugüne değin, eğitildiniz, bilgi ve erdemle donatıldınız ve bugün bir mezuniyet yaşıyorsunuz. Biliniz ki her mezuniyet bir başka basamağın başlangıcıdır. Okul günleriniz, okul anılarına dönüşecektir. Sizleri gelecekte başarıyla okulunuzu, bizleri ve ailelerinizi en iyi şekilde temsil edeceğinize olan inancım tamdır”dedi.

GRUP LEKE KONSERİYLE DOYASIYA EĞLENDİLER
Üniversite ve Liseye adım atan öğrenciler büyük sevinç yaşarken, arkadaşlarından ayrılacak olmanın da hüznünü yaşadılar. Töreninin sonlanması ile birlikte konser alanına geçen öğrenciler “Grup Leke” şarkılarıyla gece boyunca eğlendiler. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.